Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Rareș Bogdan, zis și „ceai de bromură”

În vremurile astea nasoale oamenii mai au puține bucurii: mâncarea, serialele și copularea. Ăia care au cu cine și de unde.

Celor mai ațâțați dintre români le sugerez să nu citească cel mai nou editorial semnat de politicianul Rareș Bogdan pe site-ul celor de la Digi 24.

O moarte mai lacrimogenă și sigură pentru erecție n-am mai citit de când George Stanca semna editoriale în Click.

În textul pe care cei de la Digi l-au acceptat pe site-ul lor Rareș Bogdan plânge cu lacrimi de mamă cosmică. De supărare că speculanții de spirt, măști și altele au pus stăpânire pe țară. Nu că n-ar avea dreptate, speculanții au început să apară, dar Rareș Bogdan are un stil atât de penibil de a transmite acest mesaj încât până și Viorica Dăncilă părea mai naturală când se plângea de una-alta.

Unde mai pui că Rareș Bogdan poate acționa (fiind politician), nu e necesar să se plângă ca o mironosiță pe net (fără nume, fără acțiuni concrete).

Auziți vorbe de politician aproape violat de suferința neamului:

Dacă v-ar mânca inima câinii, cum urla de durere Poetul transformat în nebun doar deoarece a avut curaj, și tot ar fi puțin!”

Rareș Bogdan a reușit să adapteze legea lui Godwin pentru România: nici măcar o vorbă lacrimogenă fără să faci o trimitere și la Poetul național, nepereche, virginal. Cu P MARE și solemn.

Singurii care vă vor ajuta, dacă vă vor durea rinichii, vor fi medicii, cei care sunt unele dintre victimele dorinței voastre de profit pe bază de tragedie!”

Așa Rareș, zi cu medicii. Sper că ai ceva și cu profesorii, nu poți să te oprești acum din cursa pentru cel mai dezirabil om al anului.

Speculanților, vreți să vă schimbați mașina? Știți că o veți face pe spinarea unor dascăli pensionari, poate chiar cei care v-au învățat să scrieți?”

Așa, tată! Superb spus. Rareș, ești pe val! Ai și cu cancer? Dacă spui ceva de bolnavii de cancer li se blochează glandele lacrimale celor care văd în tine salvarea neamului. Hai, Rareș, HAI!

Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați mașini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer?”

Doamne, Rareș! Ești zeul cuvintelor! Andreea Marin trebuia să-ți predea ție ștafeta emisiunii „Surprize Surprize”. Doar tu puteai s-o depășești în volum de platitudini siropoase.

În încheiere vă las cu poate cel mai penibil gând scris în anul 2020:

Speculanților, vă cade bine în stomac mâncarea? Știți că o aveți deoarece un bătrânel a renunțat la un medicament pentru a-și cumpăra două măști, una pentru el, alta pentru iubirea vieții lui, împreună cu care se roagă acum la Dumnezeu?”

Gata, acum puteți merge să vomitați. Știm cu toții că nu-i simptom Covid-19, ci reacție normal la vorbele lui Rareș Bogdan.

2 răspunsuri

  1. Au de Patrie, virtute, nu vorbește liberalul
    De ai crede că i-e viața mai curată ca cristalul?
    Nici visezi că înainte-ți stă un stâlp de cafenele
    Care-și râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.