Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Proteste la mișto? Politicieni la mișto

În bula mea s-a viralizat o fotografie cu un tânăr revoluționar care s-a dus în Piața Victoriei cu un carton pe care scria „Vrem coșuri de mână la Lidl”. Ha. Caterincă. Mișto. Am râs.

Am fost întrebat de câțiva apropiați de ce nu mai particip la proteste. Răspunsul scurt este „pentru că nu mai cred în ele”. Protestele pașnice nu dau rezultate într-o țară fără onoare. „Ba da, OUG 13 a picat…”. Nu. N-a picat. A fost trasă cortina până s-au plafonat românii. Atât.

Tăriceanu și ceilalți micționează cu boltă pe toți oamenii din piață. Aia nu-i ploaie.

Nu cred că România se poate schimba pașnic. Românul știe de bătaie. Ceaușescu a căzut de glonț, nu vorbă bună. Eu nu încurajez pe nimeni să facă ceva ieșit din comun, dar cu scandări și cartoane amuzante n-o să facă Dragnea nici măcar mătreață, ce să mai vorbesc de pușcărie.

Sunt multe metode prin care se poate protesta virulent și să nu implice bătăi/crime: proteste fiscale, paralizarea unor orașe, lanț uman în jurul Parlamentului ș.a.m.d..

Apoi, dacă (să zicem) vine USR-ul/Cioloș la putere, ce te faci cu masele prost-crescute? Care-i viitorul țării cu o populație învățată cu pomeni? Crezi că-i dezveți în 2-3-4 ani de toată lobotomizarea social-democrată? Să nu fim naivi.

E complet greșit să-i bruschezi/omori pe actualii politicieni. Am văzut clipul cu bruscarea lui Bacalbașa. La cum arată „protestatarul” ăla aș paria o sumă frumoasă că are ochi albaștri. E o teorie.

Faceți un joc de imaginație.

Ce va scrie presa internațională despre o crimă politică în România? Ce va zice presa de partid despre asasinarea vreunui politician român? O să-i martirizăm pe mișei. Prostimea (multă) va crede totul: Soros, teroriști, musulmani. Să fim raționali și să conștientizăm că stăm pe nisip mișcător, înghesuiți de pomanagii.

Și acum revenind la protestatarul care vrea „coșuri de mâna la Lidl”. Ești prost. Ca om și comediant. Gluma ta e bună în Canada, ori în contextul în care ești social-democrat și te-ai infiltrat la protestul #Rezist sperând să amuzi hipsterii. Gluma ta e bună dacă te doare-n fund de protest. Dar altfel e o mizerie mai mare ca aia cu Simona Halep din Charlie Hebdo.

Ca om ești jalnic. Țara pute sub tine și te-ai gândit că tot ce poți face la un protest spontan și încărcat emoțional e să faci o glumiță. Să faci notă discordantă. Să arăți că părinții nu ți-au oferit atenție. Dacă ești caterincos/nu crezi în protestele alea, stai acasă. Eu asta aleg să fac. Nu mă duc să-mi bat joc de o chestie pentru care unii oameni răgușesc și se împing cu jandarmii.

Între tine și aia care se pișa pe vot nu este nici măcar o diferență. Doar că aia era pe subiect. Tu ești pe lângă.

Personal, pentru glumeți d-ăștia, îmi doresc o dictatură PSD. Și când o să muncim toți la canalul Dunăre-Vila lui Dragnea, să râdem la glumele spuse de revoluționarul care voia coș de mână la Lidl.

2 răspunsuri

  1. Bine i-ai zis sobolanului nepasator. Infiltrat sa distraga atentia. Copil basit inca nu l-a lovit greul dupaia sa vezi ca se da cu curul de pamant.. ehe vai capul lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.