Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Nu vă îmbătați cu referendum rece

Ce se mai bucură poporul internautic auzind un Iohannis cu tupeu și cojones. Mulți și-au luat președintele înapoi, s-au dus iar cu like-ul la Klaus pe pagină și așteaptă cu nerăbdare referendumul care va pune PSD-ul cu botul cu labe.
Între timp, din turnul meu de fildeș, construit pe o temelie solidă de lehamită, pesimism și „n-ai cu cine”, privesc la oamenii care se reîntorc în bula lor de optimist. Bula Facebook.

Alo, ați uitat de România aia speriată de Soroș?

Ați uitat de românii lobotomizați intens de TV, care înghit tot ce varsă Antena 3 și România TV?
Ați uitat de capacitatea PSD-ului de a spăla minți mai bine decât spală unele românce cururi în Italia și Spania?
Chiar credeți că românii vor vota împotriva PSD-ului la referendum, în ciudata faptului că pe buletinul de vot va scrie negru pe alb „pro-hoți” vs. „anti-hoți”?
De când aveți o impresie atât de bună despre români?

Ce fumați? Să fim serioși.

Vă uitați la postările voastre anti-PSD, vă bucurați la câteva zeci/sute de like-uri și aveți impresia că România „e cu voi”?
Ăia de la Coaliția pentru Pul@-nP*zdă abia așteaptă referendumul pentru familia tradițională și PSD-ului e singurul partid capabil să le ofere mizeria asta. Așa că biserica, partidele naționaliste, homofobii, xenofobii, rasiștii, antisemiții, sexiștii țării se vor alia într-una apostolească și sobornicească sprijinire a politicii PSD.
Se anunță un an plin de referendumuri: o să votăm dacă vrem hoți liberi, dacă vrem familie tradițională, dacă-l mai vrem pe Iohannis președinte.
Și-n funcție de răspunsul dat la cele de mai sus vor mai urma și: anti-avort, Dragnea președinte, ieșire din UE, unificarea cu Rusia, clonarea lui Iisus și dacă îngerii sunt falși sau pesediști.

Colac peste pupăză, ieri am făcut următoarele două experimente pe Facebook, folosind textul cu titlu fals de ieri („Iohannis, criminalule! Câte incendii o să mai provoci?”). Vă invit să vedeți ce reacții au avut amvele tabere.

Și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.