Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ludovic Orban se dă la bunica ta în club. Ce faci?

M-am uitat recent la înregistrarea de mai jos și trebuie să recunosc: am lăcrimat regrete.

Vă invit să urmăriți și voi.

Când îl văd pe Ludovic Orban cum se mamelește cu bătrânele alea și cum le cucerește cu glumele lui libidinoase îmi imaginez tot felul de dubioșenii.

Dacă Orban/PNL-ul ar merge la agățat în club ar avea cele mai proaste replici de agățat. În primul rând ar încerca să impresioneze doar femeile care se clatină pe picioare. Un plus, PSD-ul fiind deja călare pe alea leșinate, ori care vomită în toaletă.

Ce faci fetele, te PSD?”, ar spune Gigolorban. „Nu vreți să ne tragem penele, hehe!”.

Prototipul ăsta de bărbat fatal nu știe să danseze, mai mult ca sigur. Cel mai probabil se zbenguie spasmotic stânga-dreapta, încercând să nu verse băutura din paharul de care se ține. În mintea lui face breakdance și baccata, dar în lumina reflectoarelor e un cârnat într-o ciabatta.

Dacă vine vreunul să îi strice combinația se dă din drum, ba chiar se aliază cu celălalt mascul: „Hai s-o rezolvăm amândoi. Dacă vrei… eu o țin de mână și tu faci ce-ți place? Ce spui?”.

Și asta într-un caz fericit. În general se întoarce cu spatele și trece la următoarea victimă.

Cel mai probabil o să vină PSD-ul să-i fure femeia de la braț și eroul nostru o să spună „pot să-i țin eu geanta sau ciorapii? Cerasela, mergi cu domnul în roșu. Mă găsești aici când termină cu tine. Nu, lasă. Mergi. O să te-ntorci la mine crezând că-s un erou!”.

Dacă-i adevărat că politica-i o curvă, șoferii de TIR sunt niște domni în comparație cu leșinații ăștia care se bat pe bucile fleșcăite cu toți amărâții care molfăie un mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.