Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Locuitorii Sectorului 5 vor intra gratis la toate concerte Holograf. Pe viață

Libertatea a scos la lumină suma primită de Dan Bittman pentru a-l pupa-n sector pe Daniel Florea, faraonul de la 5.

11.000 de euro Dănuț S.R.L. și alți 11.000 de euro pentru Holograf.

Făcând un simplu calcul reiese că-n medie locuitorii din Sectorul 5 au dat 20 de bani pentru Dan Bittman și 20 de bani pentru trupa Holograf. Am dat și eu, că am buletin pe sectorul care este. Sincer, nici nu merită mai mult.

Vedeți voi, performanțele artistice ale unui om pot dispărea repede și ușor în neant dacă nu ești și de ispravă. Da, Mișu Jackson s-a ținut frumos de inghinali, a prins octavele alea mișto și-a zis de pace și iubire, dar tot un dubios fără copilărie care mamelea minori într-o casă uriașă o să rămână. Gerard Depardieu e un actor foarte tare, dar dragostea lui pentru Putin îl cam arde la peliculă.

În concluzie, arta are de suferit dacă artistul face „greșeli de PR”.

Dan Bittman a făcut o nasoală. Pe bani frumoși. Foarte bine. Cel mai prost e ăla care se vinde ieftin. El s-a mânjit pentru 11.000 de coco. O mașină nouă. O cameră la vilă. Și de ce să n-o faci? Prostimea e proastă. Uită. Dacă săptămâna viitoare se anunță concert Holograf în Parcul Sebastian (Untoldu` Sectorului 5) o să se umple imitația aia de parc. C-așa-i românul. Prost, dar pe banii lui.

Dar dacă ești un om cerebral (și te respecți ca ființă) n-ai mai da bani pe cântările lui Dănuț. Alea pe bani. Când își cântă capodoperele în cluburi pentru ăia cu bani îți sugerez să-ți prezinți buletinul de Sector 5 și să-i spui să te treacă la caiet pentru când mai merge să laude conducerea celui mai sărac și mizerabil sector. 20 de bani azi, 20 de bani mâine, uite așa se face averea.

Și ca penibilul să fie complet Dănuț s-a comportat și ca ultimul meltean pe Facebook când l-au urecheat oamenii. Putea să tacă. Să tacă și să-și numere cei 11.000 de euro. Dar a vrut să-și apere „onoarea”. Nu poți și cu onoare și cu bani de la PSD să lauzi nimicul.

A încercat s-o dreagă spunând că el a primit puțin în comparație cu Rod Steward care încasează de la Firea 250.000 de euro să-i încânte moca pe bucureșteni. Băi, Dani, ne scuzi! De ce n-ai spus așa? Păi cum să primească fosila aia de Steward mai mult ca tine? Câți votanți adună ramolitul ăla de Steward în comparație cu tine? Așa ne batem joc de valorile țării…

Și n-am fost mojic să comentez relevanța muzicală a lui Dănuț pentru că risc să intru pe palierul gusturilor și să mă lovesc de romanticii lui „altceva n-a fost”, dar… oricum, 20 de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.