Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ioana Stăniloiu, avocata botoxului

Azi, dacă scrolezi pe Facebook, raportul postărilor arată cam așa: 3 postări diverse, una despre Violeta Varga, piți-inspectoarea din Arad.

E o adevărată furtună.

E de înțeles, poporul e frustrat și afară e friguț, bate vântul și picură din când în când. Nu-ți vine să umpli Piața Victoriei și să-ți strigi durerea, așa că ne vărsăm frustrările pe Facebook, sub formă de glume sau injurii. Fiecare după posibilități.

Dar din negura răutăților românești a răsărit ea, Ioana Stăniloiu, cunoscută și ca „Mama Răniților Care Uneori Mimează Durerea”. Ori ca femeia lui Remus Cernea, cu toate că ea nu e femeia nimănui pentru că femeile sunt independente și nu aparțin nimănui, cu atât mai mult lui Remus Cernea. Ioana Stăniloiu.

Ioana Stăniloiu, care are deja mii de fani pe internet deci părerea ei contează, e dezamăgită de faptul că oameni o judecă pe inspectoarea piți din Arad pentru niște selfie-uri.

Ioana, mânca-ți-aș crustaceele marine pe care le salvezi mereu când mergi la cumpărături, lumea nu s-a luat de Varga pentru că-și face selfie-uri penibile.

Uite, schematizez pentru tine:
  • Oamenii-s frustrați pentru că-i greu de crezut că-n tot Aradul nu s-a găsit o altă femeie pentru postul de inspectoare, eventual una care să nu copuleze cu fratele prefectului;
  • Pentru că în pozele de pe Facebook, adică în cealaltă realitate, doamna Varga e o pițipoancă botoxată, care nu prea are ce exemplu să ofere tinerelor vis-a-vis de corpul uman, respectul de sine, d-astea. Din același motiv pentru care nu trimitem Flamingo Boys să predea biologie băieților;
  • Pentru că are 41 de ani și nu acceptă faptul că are gușă, pielea lăsată și fața buhăită. Și nu-i o rușine să arăți de 41 de ani când ai 41 de ani. E rușinos să folosești Photoshop-ul pentru a arăta de 25 când tu ești precum pielea cotului și „laba gâștei” e deja un compliment”.

Ioana Stăniloiu suferă de feminism d-ăsta extrem, genul care s-ar detona la metrou în timp ce urlă cuvintele sfinte pentru femei: „N-AM NIMIC!”.

Ioana, nimeni n-o tratează ca pe un obiect sexual pe tanti Varga. Singură se obiectifică, dorind să arate de prăsilă tânără, contorsionând Photoshop-ul și sperând să n-o vadă iubitul dimineața fără tencuiala pusă și 10 filtre de Instagram.

Și mai știi ceva? N-o mai băga p-asta cu „obiectificarea sexuală” la înaintare că nu le cer onaniștii femeilor să-și pună poze decoltate pe Facebook. Îți iau la rând toate profilele de Facebook ale acestor „fete bune cu respect de sine” și-ți arăt că de bună voie și-n foame de apreciere își bagă obiectivul telefonului în chiloți. Discuția e lungă și-o să ajungem la vremurile când stăteam în peșteri…

Corect, omul nu se citește superficial, dar când te îmbraci precum o video-chatistă, te machiază precum o video-chatistă și-ți ascunzi vârsta precum o video-chatistă nu-mi poți spune că ești Inspector Școlar.

Dacă s-au schimbat regulile și acum acceptăm pe oricine în Educație de ce n-ați spus? Că știu o femeie de serviciu de 41 de ani cu un bun simț și-o modestie până la cer. N-are botox, nu-și face selfie-uri, dar e decentă, își acceptă corpul, vârsta și ai ce să înveți de la ea.

Am fost și eu „porc misogin”. Asta e…

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.