Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Femeile-s frumoase când nu-s babete frustrate

Dacă n-ai timp să citești acest text îl poți asculta. L-am înregistrat eu pentru urechile tale:

Eu am o teorie: unele lucruri se fac la vremea lor.

Dacă a trecut tinerețea pe lângă tine și nu ai făcut niște nebunii”, asta e, treci la budism și așteaptă să te reîncarnezi într-o persoană cu mai mult chef de viață în tinerețe.

Bine, sunt lucruri pe care le poți face și la bătrânețe, dar ambalate în altă țiplă. Poți face sex în toalete și la vârsta a III-a. Bravo! Să tragi cocaină de pe sâni la 60 de ani? Super! Ai 70 de ani și sfidezi moartea cu 200 de km/oră pe motor? Bine așa!

Dar să ai 37 de ani și să te comporți ca la 14… Nu știu cât este de greșit, dar e clar ciudat.

Corina Bud, căci despre ea vorbesc, nu-i o babetă. Nu încă. 37 de ani e vârsta aia la care ești doamnă, te bucuri de realizări și trăiești a doua adolescență. O trăiești, n-o porți.

Am ajuns din greșeală pe pagina de Facebook a cântăreței Corina și am fost surprins să văd că primele 10-20 de poze care-ți sar în ochi n-au legătură cu muzica. Ea fiind considerată cântăreață.

Zeci de selfie-uri, la volan, la sală, cu limba scoasă, cu spatele strâmb precum o bolnavă de scolioză sau poze în care-și arată fundul și sânii.

Nimic despre muzica ei.

Chiar mă gândeam: dacă asta e cântăreață, și-și arată așa mult zona inghinală, înseamnă că o damă de companie îți pune vaginoscopia în față.

Corina Bud, dacă n-ai știi cine e, ai spune că-i o puștoaică de liceu, puțin îmbătrânită de machiaj și antibioticele din carnea de pui. Parcă-i o copilă rebelă de liceu, mereu îndrăgostită, aeriană, fițoasă și instabilă emoțional. Cel puțin așa se vinde pe net și-n muzică. De unde să știu eu că ea-i o mamă model și o femeie decentă dacă marfa-i cum e?

Apoi afli că puștoaica e bartai doamna Corina Bud, cu familie, copil (Robin Bud, știu…). Te gândești că-i cool, că-i o femeie liberă și independentă, chirurgia plastică face minuni și machiajul te minte mai rău ca Dragnea. Dar dacă la 37 de ani ești o minte de copilă într-un corp de femeie e cel puțin ciudat.

E bolnav. E rădulescian. 

Doar că Răduleasca se vrea femeie tânără, nu elevă de liceu.

Până și Hanna Montana a crescut. Corina Bud a rămas acolo, între două iubiri prepubere, la limita dintre mi-am pierdut virginitatea” și îmi plac băieții de a 12-a”.

Încă puțin și-o s-o ducă fiul ei la școală, cu mențiunea să nu stea mult p-afară că mâine are teză.

Dacă atitudinea asta e „pentru fani” înseamnă că s-a ratat ca artistă.

În concluzie, eu nu spun că doamna Bud greșește. Doar prezint un model de femeie la 37 de ani. Sau elevă de liceu de 37 de ani. Nu știu… sunt confuz…

Update: Corina a lansat o nouă melodie. „Fernando”. La fel de proastă ca tot ce a cântat ea vreodată.

Partea și mai tristă e că a filmat pe stadionul echipei Rapid. Să cânți muzică proastă pe stadionul echipei cu cel mai frumos imn din România… asta doare mai rău ca falimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.