Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Eu când nu știu ceva dau vine pe alții

Eu-s mai neștiutor de felul meu.

M-am luat cu treabă și n-am mai apucat să învăț și una și alta. Știu ceva, dar de bază, nu m-am specializat. De exemplu, pe parte economică știu să recunosc banii și să fac trecerea de la euro la leu și de la leu la euro.

Plus ce mai înțeleg că dacă se scumpește benzina se scumpesc și altele. De ce se scumpește benzina? Dracu` să-i pieptăne, nu știu. Cred că-i vreo șustă cu rușii, arabii. Nu știu mai multe că n-am citit, dar sigur sunt băgați și evreii în toată tărășenia asta.

Cu ROBOR, astea nu înțeleg prea bine. Adică deloc, dar nu-mi pasă. Sunt chestii inventate de ei să ne încurce. Să facă domnule treaba simplă: banul și prețul. Ce-l tot fâțâie în sus și-n jos?

Nici cu asta cu politica nu pot să zic că excelez.

Adică înțeleg să nu se fure, să se dea și la săraci, să facă și autostrăzi, dar nu intru în d-astea cu doctrină, nebunii. Oricum sunt toți înțeleși între ei. Ne fură pe față.

Istoria? Mna, nici aici n-am cine știe ce… adică n-am făcut vreo facultate, nu citesc multă istorie, ce mai prind și eu de pe la televizor. Dar înțeleg și eu că ungurii ne vor țara, că americanii ne invadează. Astea-s clare. În rest, ce e cu Rusia… ei cu ale lor, noi cu ale noastre.

Homosexuali? Dom`le, mie nu-mi pasă de ei. Adică nu e frumos, nu știu de ce fac ceea ce fac, dar să nu facă de față cu copiii. Atâta tot. Nu știu eu biologie, psihologie d-asta, dar să se abțină pe stradă. Că vorba aia, eu nu mă iubesc pe stradă cu femeia.

Vaccin? Am auzit că-i nasol. Am văzut câțiva copii pe la TV și ăștia ziceau că-s damblagiți de la chimicalele din vaccin. Le cam dau dreptate că-n ziua de azi nu știi ce mai pun ăștia-n mâncare, dar în vaccinuri. Plus că vorbeau niște oameni cu ștaif, nu orice…

Mna, în principal nu știu multe, dar prind repede din zbor. Și dacă nu înțeleg ceva e mereu o explicație. Distrug ăștia țara. Că noi suntem amărâți și…

 

Sursă foto: Evenimentul Zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.