Ce fel de oameni sunt la prostestul Antena 3?

Conform datelor mele obținute în zațul de cafea se anunță undeva la 50-70.000 de oameni. Și asta doar în București. În celelalte orașe sunt mobilizări în masă și pentru a da anvergură protestului mii de oameni au plecat pe jos pre București într-un pelerinaj al durerii.

Dar oare ce oameni protestează în numele Antenei 3? Cine-s cei care nu înțeleg cum funcționează o lege (adică s-o aplici) și nu vor să respecte o desfășurare simplă a justiției: <<furi – te prind – recuperez furtul>>?

N-am o statistică, dar cu puțină imaginație pot presupune ce fel de oameni participă la dezmățul condus de voievodul Mircea “Șpagasinul” Badea.

Cred că printre protestatari se vor aduna și mulți “revoluționari”. Și nu orice fel de revoluționari, ci tocmai d-ăia răniți în profunzime. Dintre cei cu gura mare și veșnicul “eu am luptat la Revoluție” în gât. Îi știți. Îi cunosc până și adevărații revoluționari. Vorbesc, evident, de lichelele care au supt bani buni din faptul că la Revoluție și-au rupt cuticulele pe când se ascundeau sub pat.

Oare cine mai protestează? Aaa, pișcotarii de serviciu, evident. Ăia care au supt și din berea băsistă, dar și din micul pesedist. Ăia care au făcut coadă la cârnatul opreșcian, dar și la cizmele de la Udrea. Ăștia sunt ca aerul. Există, dar nu-i vezi. Și fără ei nu se poate.

Punem rămășag că sunt și din cei prezenți la aniversarea lui Ponta de pe Stadionul Național? Cum să lipsească ei de la cele mai mari turme?

Evident, nu se poate protest fără fanii adevărați. Ăia care chiar cred. CHIAR CRED în orice aud la TV. Și nu doar la TV, ci la Antena 3. Dacă Gâdea&Co. îi anunță ceva, orice, nu mai au capacitatea de a filtra o informație. Înghit o bălărie media cum înghite un cocalar o șaorma. Sunt ăia care ieri îl huleau pe Iohannis că așa zicea Badea, dar azi îl iubesc pe Iohannis. Pentru că a zis Badea. Dacă Badea le spune să doarmă o noapte lângă alegătorii lui Dragnea se vor conforma și vor trage o plapumă peste ei și morții din Teleorman, în numele iubirii față de Antena 3.

Doamne ferește de cip biometric, ori altă formă de urmărire. Mai mare păcatul să vezi de unde vin și unde se duc fanii Intactului.

La ora asta Voiculescu e la dușuri și se bucură…

a97878_protest-sign_2-angry_thumb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.