Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Catedrala HPV-ului Neamului

„Bă Bonea, de ce comentezi că se face catedrala? Suntem o țară majoritar creștină!”.

Am auzit și acest raționament de la oamenii care vor să scuze risipa de bani pe mall-ul creștin, PreaClopotul sau multele donații către biserici, bisericuțe, bisericuliculici.

Încrederea în S.C. BOR S.R.L. a ajuns la 58%, dar mult mai mulți românii (încă) mai cred în puterea moaștelor și merg de Paște la 11:55 noaptea după lumină. Suntem o societate plină de farisei supersițioși practicanți.

În concluzie, majoritatea românilor sunt creștini și merită o catedrală, un clopot și un preafericit plătit regește.

În aceeași măsură – și țară -, o statistică îngrijorătoare estimează că undeva la 90% dintre oameni ar ajunge să se infecteze cu HPV pe parcursul vieții. Aproximativ 4 din 5 femei. Despre HPV puteți afla mai multe de aici, aici, aici ș-aici.

Treaba-i simplă: HPV-ul e responsabil pentru 99,7% din cazurile de cancer de col uterin. Mai simplu: dacă vreo rudă de sex feminin din familia ta a murit de cancer de col uterin sunt 99,7% șanse să fie HPV-ul de vină și 0,3% să fie de la faptul că n-a băut apă sfințită în perioada postului, ori n-a pupat crucea lui Arsenie Boca.

Dar cifrele tragice nu se opresc aici. Suntem pe primul loc în UE la mortalitatea provocată de cancerul de col uterin. Anual sunt depistate vreo 3500 de cazuri și avem între 6 și 8 decese zilnice. Zilnice!

Practic, dacă toate aceste femei moarte ar avea parte de o slujbă de înmormântare susținută de PF Daniel, boss-ul BOR-ului n-ar mai avea când să meargă cu limuzinele lui și ar sta 24/7 în cimitir.

HPV-ul nu e doar nașpa pentru că provoacă moartea, ci și pentru că a avut parte de un marketing îngrozitor. S-a dus vorba că HPV-ul se transmite prin sex, deci prin necurățire trupească, frecarea-n vagine străine, înșelare, păcat. HPV-ul se transmite (și) direct, prin contact cutanat. Adică piele. Nu doar prin sex. Ai mers la bazin? Poți lua HPV. Te-ai șters cu un prosop nașpa? HPV. Ai dat noroc cu popa? HPV. Ți-ai frecat fruntea de o icoană? HPV.

Cu voia lui Dumnezeu poți fii virgină cu HPV. Mare ți-e puterea!

O altă problemă la HPV e că nu prea are simptome. Nu strănuți, nu-ți curge HPV pe nas, nu ți se pun cârcei. Trebuie mers periodic pe la medic, ăla unde te duci după ce ai frecat toate moaștele și ai dat bani la vrăjitoare.

Medicul face ce a învățat în atâția ani de școală și te poate salva. Că așa fac ei, d-aia unii suferă de Complexul Dumnezeu.

La bărbați e ceva mai simplu (mulțumim Tată!) că efectele sunt mici. Noi mai mult cărăm HPV-ul de colo-colo. Dar oricum, e indicat să mai trecem și noi pe la medic. Cine știe…

În concluzie, dacă era nevoie de Catedrala Neamului pe considerentul „majoritatea decide” să știți că se cere și o Catedrală a HPV-ului Neamului. Ceva frumos, mare, cu un clopot pizdos cu fața PreaNegului Daniel. Tot așa, aproape de Parlament, să vedem clar sulile care au  îmbolnăvit poporul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.