Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Câinele moare de drum lung și Antena 1 de grija altuia. Ceva de genu`…

Una dintre cele mai enervante reclame din istoria țării, dar poate și cea mai corectă observație locală (insight), e aia la Colebil cu femeia care e surescitată de opțiunile culinare, are un blocaj mental, dar multipla personalitate o ajută cu o pastilă care îi facilitează digestia, indiferent de cantitatea de mâncare îngurgitată.

Din fericire românul de rând nu-i pus mereu în fața atâtor opțiuni alimentare (sper). Dar în fața mironosițelor de la TV… Colebil, fă ceva!

Mirela Vaida e prezentatoarea Acces Direct.

Dacă nu cunoști cine e Mirela Vaida e ok pentru că-n mentalul multora Acces Direct s-a consolidat cu Simona Gherghe și, oricum, prezentatorul a contat mai puțin. Esența emisiunii e baza.

Dacă nu ai habar de „Acces Direct” îmi permit să spun că ai o lacună (e totuși o emisiune care a format niște oameni, a lansat vedete, fie ele și episodice) și mi-ar plăcea să ne lipsim de superiorități intelectuale de tipul „nu cunosc, eu cu prietenii mei discutăm doar despre ce se dă pe Mezzo”. Trebuie să cunoști și puțin despre Acces Direct așa cum e normal să cunoști și despre sortarea gunoiului.

Recent CNA-ul a amendat cu 110.000 emisiunea de la Antena 1 pentru gunoi cu premeditare, în special telenovelizarea vieții unui cuplu devenit piniata pentru rating: Vulpița și Viorel. De ăștia doi n-o să mai auziți în ceva timp, trebuie doar să apară alții mai ciudați ca ei.

Mirela Vaida se bate cu alții din trustul Intact pentru bucata de ramă deasupra căreia scrie „Angajatul Lumii lui Voiculescu”. Ea e tipul ăla de angajat. Îl știți. Nu? Înseamnă că voi sunteți ăla.

Prezentatoarea Acces Direct a răspuns amenzii de la CNA cu o pledoarie de-ți plâng cuticulele.

Cică „îmi daţi somaţie pentru că eu îmi permit să spun nişte realităţi din România”.

Continuăm:

„Credeţi că dacă îmi daţi o somaţie se schimbă România? Nu se schimbă şi nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete şi telefoane să facă şcoală online”

Jelania continuă:

”Puteţi închide un subiect sau o emisiune, plec eu, mă dau afară, n-am nicio problemă, dar ceea ce faceţi nu schimbă realitatea din România, că oamenii la ţară n-au apă şi săpun, n-au pastă de dinţi, şi dacă vreţi vă demonstrez.”

Și:

„Bine, fiţi dumneavoastră instanţă morală, dar lăsaţi-mă pe mine să spun realitatea din România: că mulţi copii din România mor de foame şi nu au cu ce să se spele. Mai daţi-mi o amendă, o s-o plătesc eu personal, din salariul meu pentru care muncesc să-l obţin.“

Ce vrăjeală penală.

Arunci în hazna două personaje de care-ți bați joc cu bună știință și le lași să se ridiculizeze pentru amuzamentul multora ca mai apoi să te scuzi cu săpun și pastă de dinți. Ha.

Mă aștept ca Mirela Vaida să spună că și copiii care asamblează telefoane o duc bine, doar o fac în fabric, nu afară în ploaie. Copilele care-i cos hainele de firmă o fac pentru un bol de orez. Unde-i drama?

În curând Mirela Vaida o să aducă la Acces Direct oameni în scaun cu rotile, să se bată și să se scuipe, în timp ce ea vorbește de lipsa rampelor la scările de bloc. Unde-i problema? Le dă un pahar cu apă și biscuiți.

Degeaba ne apucăm să reciclăm dacă nu știm în ce pubelă să aruncăm Acces Direct.

4 răspunsuri

  1. Asa e. Emisiunea ei macar face ceva. Atrofiaza creierul si asa batut de soarta al telespectatorilor acestei emisiuni. Cum sa fi asa ipocrita si proasta.

  2. E ok. Oricum până îmbătrânim nu o sa mai aibă cine sa ne plătească pensiile. Pâine și circ, românii știau ei ce știau.

  3. Tipa care prezinta acum Acces Di(n )rect a fost inainte la Mireasa pt fiul meu la acelasi post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.