Asemănările dintre închiderea unui bordel și Antena 3

Deja știe toată lumea că anteniștii sunt nevoiți să-și mute catrafusele. Statul trebuie să recupereze prejudiciul adus de Dan Voiculescu. Știu că e șocant pentru fanii și angajații spălați pe creier ai antenelor, dar în ciuda fundului impecabil, Dănuț chiar n-are un suflet curat.

De câteva ore e o întreagă isterie în tot trustul Intact. Se plânge ca la o înmormântare. “Unde să mergem?”. Nu știu. Ați încercat pe fruntea lui Gâdea?

Cu toate astea, orice evacuare e nasoală. Indiferent că-i la Antena 3, într-o casă unde stau înghesuiți 50 de minoritari sau într-un bordel. Unde mai pui că în ultimele categorii se-mpart și amenzi, vine jandarmeria, etc. Sunt sigur că și la Antena 3 se va ajunge la circ, cu o Dana Grecu isterică în timp ce-și pune poalele-n cap și un Mircea Badea care se ascunde după un birou și spune “ce am făcut boss?”. Făceai emisiune într-o poziție nefirească.

screen_shot_2016_02_15_at_5_09_55_pm_45012300

Cu toate astea, Antena 3 nu-i cu nimic mai presus de un bordel. Și prostituatele se bucură când dispare concurența. Vă mai amintiți cum juisau toți din Intact când un alt post era amendat sau amenințat cu falimentul?

Precum la Antena 3, și-ntr-un bordel sunt satisfăcute placeri.

Ba chiar nevoi, d-alea bazale. Antena 3 o freacă de ani buni, a provocat câteva orgasme, dar în esență a rămas o l*bă tristă. Practic ți-au frecat-o cu gândul la Voiculescu. Nu te-au iubit niciodată. Ai fost un produs. Ca și-n bordel, n-ai contat. A fost vorba de cifre. Cu cât mai mulți cu atât mai bine.

Aici lucrează oameni cu familii”, se lamenta Dana Grecu pe când se plimba prin redacție. Și-ntr-un bordel lucrează oameni și au și ei familii. Nu le plânge nimeni de milă că rămân… pe drumuri. Aaaa, stai… nu erați voi ăia care se bucurau că dă Adamescu faliment și ajung jurnaliști pe drumuri? Ori că ăia de la Adevărul nu-și primesc banii? A dracu’ karma!

Allesandra Stoicescu: „vorbim despre un act terorist, nu unul abuziv”. Pentru orice om normal, asta-i o jignire la adresa ISIS și victimelor terorismului. Nu, sunteți victimele unui bijniss ordinar.

Screen Shot 2016-02-16 at 09.51.39

Și-ntr-un final, secvențele cu biroul jurnalistei Iuliana Gâtej, plin cu lumânări și mesaje de adio, sunt penibile. A fost o jurnalistă bună, o colegă bună (nu știu, deduc), dar în amintirea ei n-ați făcut niciodată o emisiune/campanie despre condusul prudent și legal. Legal, că victima a murit de la excesul de viteză în localitate.

 

Acestea fiind zise, înțeleg că-i frustrant să-ți dai seama că ai pupat atâta timp un fund care-și pierde din importanță, dar așa-i viața. Și vai de capul meu, dacă acum faceți așa, păi când o să moară Felix o să vă invidieze și coreenii.

 

Morala? Legalizați prostituția.

Un răspuns

  1. Nici eu nu am Antena3 în suflet, sau măcar pe telecomandă, dar de data asta problema nu mai e a lor. Mai marii statului încearcă să închidă gura unei instituții de presă. Indiferent că e vorba de Antena3 sau de OTV, este încălcat dreptul la liberă exprimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.