Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Adevărul nespus despre asiaticul bătut în metroul din București

Am ținut să spun că incidentul s-a întâmplat în metroul din București, pentru a evita vreo confuzie. Nu că se putea întâmpla așa ceva în metroul din Timișoara, Cluj sau Brăila (unde oamenii sunt mult mai educați), dar probabil că unii-și imaginau că o astfel de scenă s-ar putea întâmpla doar în alte țări, nicidecum la noi.

S-a întâmplat la noi, în Grădina Maicii Domnului.

Dar nu s-au spus multe lucruri despre asiaticul bătut și scuipat de suporterii rapidiști specializați în virusologie. Dermatologii și chirurgii din peluză nu s-au atins de asiatic.

În primul rând aia n-a fost bătaie, ci frecție tradițională. O metodă antică și verificată prin care iese orice gripă din om. Nu mă credeți? Faceți teste pe tânărul asiatic. Mai are corona? Nu. De ce? De la frecție.

Apoi, lumea nu știe, dar tânărul asiatic e proaspăt venit din Wuhan, China. De ce? Chiar el a declarat într-un interviu pentru The Wuhan Times: „mă plictiseam și mă simțeam puțin obo și supi că nu mai e nimic de făcut prin Wuhan. Așa că m-am hotărât să plec într-un concediu prin Europa. O să încep cu România!”.

Deliberat a venit, plin de virus, să se plimbe prin România și să împrăștie corona cu bețișoarele alea ale lor, să ne fure job-urile și femeile după ce murim. E totul gândit!

Cum ar spune Cristoiu, „de unde a avut bani să se plimbe cu metroul?”.

Fix în zi de meci mare pentru Rapid… dacă nici asta nu e treabă gândită de sus…  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.