Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

🎧 Bărbații sunt bărbați și femeile sunt zdrențe

Dacă n-ai chef să citești poți să asculți:

Acum ceva timp a explodat o știre că o româncă de 33 de ani l-a păcălit pe un italian de 73 de ani cu vreo 800.000 de coco. Bine, eu spun că „l-a păcălit”, dar foarte mulți oameni îi plâng de milă bărbatului și o fac pe româncă „panaramă”, „curvă”, zdreanță”.

Aseară am văzut că italianul dădea un interviu la „știrile” Kanal D (ghilimele intenționate). Și era reiterată toată această penibilă poveste de iubire.

Dar ce s-a întâmplat?

Păi moșu`, ceva afacerist cu vinuri prin Italia, și-a cunoscut marea iubire într-un club din Italia. Românca era dansatoare într-un club exotic și presa spune că ea „l-a mirosit pe bătrân că nu-i însurat și s-a gândit să-l înșele”. Halal jurnalism, dar n-are rost să mai discutăm aspectul ăsta.

În timp ce o proporție impresionantă de bărbați îi plâng de milă bietului prost (pentru că evoluționist vorbind e prost), nimeni nu-și pune problema că în jocul curtării se mai și pierde. Vă sună mult 800.000 de euro? Unii își pierd viața pentru persoana iubită.

Dacă o condamnăm pe olteancă pentru un mizilic de aproape 1 milion de euro ce facem cu femeile/bărbații care-și duc amorezii la suicid? Ăia nu-s vinovați? Nu-i condamnăm?

Eu nu spun că românca e nevinovată. Poate că e. Cine știe ce a fost în sufletul ei? Orice presupunere e bazată strict pe stereotipuri de gen (femeile-s curve oportuniste)/zona de proveniență a femeii (oltence…)/context ș.a.m.d.. Nu există dovezi palpabile, decât un schimb de bani între cei doi și mesaje.

Extraordinar. Și?

Cică românca îi promisese că se mărită cu el, dar s-a măritat cu altul. Și? Ai 73 de ani. Agăți o dansatoare într-un club (nu vreau să pun o patalamă pe categorie, dar statistic care credeți că sunt șansele să găsești pe un cub dintr-un club o gospodină demnă de un bărbat de 73 de ani?). Femeia te minte (nu cred?! Ești primul hominid mințit!). Te prostește în mod repetat (ceea ce demonstrează că suferi de naivitate cronică) și apoi te trezești fără soție tânără și bani. Și ca orice penibil castrat și sărăcit te duci să te plângi presei și opiniei publice.

Succes garantat.

Pentru că româncele oricum sunt curve. Femeile oricum sunt curve.

Femeile vânează moși cu bani. Dar nimeni nu se gândește de ce și pentru ce a vrut moșul o soție așa tânără. Un bărbat atât de potent financiar putea avea (aproape) orice femeie. Dar a ales o femeie care bifează multe criterii pe fișa frumuseții contemporane.

Nimeni nu-și pune problema că moșulică s-a înhămat la o mârțoagă în afara ariei lui. Dar asta pentru majoritatea bărbaților confundă potențele și pun semn de egalitate între cea fizică și cea financiară. Oricum, mulți bărbați vor mereu să copuleze cu femele tinere și superbe, dar n-ar vrea să-i coste prea mult. Și când spun să coste nu mă refer exclusiv la bani, marafeți, euro, dolari. Investiție ca timp, emoție, capacitate fizică. Și în funcție de piața pe care te arunci prețul e mai mare. Unele vor doar investiție financiară, altele vor și fizică, iar unele nebune vor emoțională.

Moșulică italian e din categoria bărbaților care vor caviar cu bani de merdenele. Da, o merdenea de 800.000 de euro, dar caviarul era mai scump de atât, că asta a poftit.

Hai să nu-i mai plângem de milă pentru că el e un exemplu perfect de om care nu știu să aleagă. Dacă nu ești capabil să conduci o mașină de Formula 1 tot ce poți face e să plătești (mult) ca să te zbengui câteva ture pe un traseu, în afara competiției. Dar asta nu te face pilot și nici nu înseamnă că te-a păcălit Federația Internațională a Automobilului.

Să fim sinceri. Olteanca pentru italian era statut și un baston sexy la bătrânețe. Statutul și trofeul sexual costă. Și nu e întotdeauna stabil.

Dacă nu mai puteți de atâta jale pentru bătrân înseamnă că-n sufletul vostru e un septuagenar care se vede la braț cu o tânără, bogat și invidiat de alți bărbați. Dar sunteți impotenți și falși.

 

Un răspuns

  1. Stai linistit caci nu toti cauta trofeu sexual dar cam toate cauta trofeu financiar, social si VIRIL, chiar daca sunt echivalentul feminin al unui expirat ipocrit. Tu daca ai gasit fiinta sa stea cu tine si sa te mai si placa sincer sa stii ca esti norocos. Partea cu emotionalul… ce sa zic. E o mare abureala pe care falseaza pana la final, cand IES la suprafata adevaratele intentii. Incep sa cred ca in 2021 femeile sunt mai pragmatice si reci ca barbatii. Total se da pe Invers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.