Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Mesaj pentru extratereștrii: invadați și România!

M-am uitat la zeci de filme cu și despre extratereștrii și este deja un semnal de alarmă faptul că România este pentru verzișori ce este Oneștiul pentru pasionații de Formula 1. Nimic! E normal când nu investești în turism să nu vrea nici dracu’ să te invadeze, dar chiar așa să fim pielea OZN-urilor… mă doare-n orgoliul național nu alta. O să ajungem să se ducă toți extratereștri la bulgari la invazie-inclusive.

Ce au americanii și n-avem noi?

Cine e genialul general al invadatorilor care de zeci de ani programează invazii doar la New York și Washington? Din când în când mai trimit o navă și peste Paris, dar doar de amorul artei, să vadă dacă se mai poartă colanții cu animal print.

Una-două, hop o rază mortală deasupra Manhattan-ului și gata. Stai tată, că-n timpul ăsta în Brazilia se joacă fotbal, japonezii inventează sexul cu femeia cu tentacule și cioc, iar în România se mărită femeia cu tentacule și cioc, sau cum îi mai spunem noi “asistentă TV”. Nu poți să ignori o planetă întreagă doar pentru că tu vrei s-o dai parte-n parte cu americanii. Cum ne împărțim sirieni e normal să ne alocăm și un număr de OZN-uri pe țară. Măcar să aud eu conaționali: „și pe ăștia unde-i mai băgăm măi tată? Că sunt ca vai de ei… și dacă fac vreun atentat?”.

ozn 2

În filme e mereu rebelul ăla care pilotează perfect și distruge Nava Mamă. Sincer, n-are SUA piloți de avion cum are România șoferi de Dacia. Nu ești un erou dacă reușești să manevrezi perfect o minunăție a tehnologiei, ci dacă ești în stare să reziști în traficul din București, fără servo, fără casetofon, aer condiționat și cu bordul aprins ca o discotecă. Să nu mai spun că dacă ești  upgradat la BMW ai putea să conduci până pe Marte și să-i claxonezi pe toți p-acolo până-i distrugi cu nervii.

Știți care e problema?

Le e frică! Suntem mult prea pregătiți pentru o invazie. Păi când or vedea mamele cerul plin cu farfurii zburătoare vor urla de bucurie, azvârlind plasele-n aer: AU BĂGAT OFERTĂ LA KAUFLAND! FARFURII LA OFERTĂ! Rotopercutoare nu mai aveți?”.

Așa că stimabili extratereștrii, dacă vreți invazie fără E-uri, tradițională, România e locul. Pe litoral ne puteți invada parcând direct pe plajă! La munte vă puteți lăsa OZN-ul pe pârtie! Evitați radarele de pe A1 și Buzău-Bacău și gata! Deci veniți în România!

P.S. – dacă ajunși prin estul țării vă treziți încercuiți de o gașcă de 7-8 puști care vă spun obsesiv “veniți cu noi să vă dăm invazie ca-n filme”, vă recomand să spuneți că aveți SIDA spațială. Altfel o să spună toată galaxia că-i vina voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.