Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Aseară-n pat am făcut prostii… m-am uitat la WowBiz

Pe parcursul vieții suntem cu toții datori cu un moment de lobotomie.

Și Pleșu pe ascuns răsfoiește Libertatea, Dawkins e abonat la The Sun și Bill Nye se mai uită seara pe ascuns la “The Kardashians” Așa că am căutat pe net cele mai memorabile momente din emisiunea WowBiz. De ce? Voiam să mă asigur că PSD-ul mai are votanți…

Pentru cine nu știe ce este WowBiz (asta pentru că am impresia că sunt citit doar de o anumite categorie de oameni), emisiunea menționată este a mai manea show de tălăviziune dân viața veților voastre. E acel ceva care-i face pe cei de la Vacanța Mare să pară niște genii. Atât de rău.

Cei de la WowBiz au o obsesie și o țin langa cu asta: Strehaia. Pentru cine nu știe care-i faza cu Strehaia (inculților), urbea mehedințeană a dat omenirii personalități precum Nicolae Popescu, matematician care a contribuit major la teoria Abeliană în matematica abstractă. Sau Leo de la Strehaia, care a contribuit masiv la ciocănirea sistematică a unor dereglate plastifiate pe care unii le mai numesc, cred că ironic, “femei”. Despre cine se vorbește la WowBiz? Despre celălalt.

Nu știam cine și cu ce se mănâncă Loredana Chivu până aseară, dar sunt zeci de clipuri pe Youtube care vă pot ajuta dacă sunteți interesați de o astfel de achiziție. E simplu: ai bani – ai Loredana Chivu. N-ai bani – ai cel mult un poster cu ea și multe ore la toaletă.

După ce urmăriți clipul de mai jos o să vă deranjez cu o serie de întrebări pentru care e frumos să ne stimulăm imaginația și să găsim o serie de răspunsuri:

  1. Cum credeți că a copilărit Loredana Chivu? Abuz? Răsfăț? Săracă vai mama ei? Olimpică?
  2. Cum e posibil să arăți oribil și înainte și după o operație de înfrumusețare?
  3. Dacă ești o femeie cu buze de guvid, tragi la râmă sau la viermuși?
  4. De unde are Leo de la Strehaia bani? Doar întreb…
  5. Cum credeți că o să îmbătrânească Loredana Chivu? Cum se va-ncheia “cariera” ei?

Dacă vreți un ambient favorabil pentru a răspunde la întrebările de mai sus vă ofer:

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.