Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Câteva pagini de Facebook foarte utile pentru oricine

Dacă ești dintre cei care dimineața verifică fereastra de Facebook și abia apoi se uită pe geam dacă n-au venit rușii atunci trebuie să-ți lași news feed-ul invadat de următoarele pagini, mai mult decât folositoare:

Exact ce spune și-n nume aia e. O pagină care nu umblă cu Dolănescu vopsit, ci o evadare scurtă într-un univers constant și lipsit de surprize. În fiecare zi. Aceeași poză. Cu Ion Dolănescu. Chipeș și misterios precum o Mona Lisa-n straie populare românești. Mulțumim Ion Dolănescu pentru că exiști. Pe Facebook.

11406858_1623451911263009_7893544730581178960_n

  • Show-uri de stand up comedy – Pagina a fost pusă pe picioare de comediantul Gabi Pop și este foarte utilă dacă ești un fan al show-urilor de stand up comedy. În primul rând, de aici afli cine mai “lucrează”-n branșa asta și pe unde urcă. Nu că-i mișto? Precum șoferii de TIR se anunță prin stație ce prostituate-s pe unde, așa și grupul ăsta.
  • ToaletopUn proiect pe care l-am abandonat din lipsă de timp, dar de care mă voi reapuca din nou, cu mai mult spor. Și cu ajutorul vostru. E simplu, dacă ați fost undeva (bar, club, restaurant, casă de cultură) faceți 1-2 poze cu telefonul și trimiteți la Toaletop cu următoarele mențiuni: dacă-i bun pentru Nevoi, Sex și Selfie-uri. Note de la 1 la 5*. Hai că în curând o să lansez o aplicație prin care să afli mereu pe telefon care-i cea mai apropiată toaletă decentă.

 

Vrei să rămâi la curent în materie de conspirații? Ce se-ntâmplă cu aurul strămoșesc din munții României? Are România petrol cât să alimentăm o rachetă care să ne ducă pe toți pe Pluto? Are Ponta un menisc robotic util și pe post de suport de pix? Pe toate astea le citești aici.

  • Alături de Mogulul NostruPagină de FB dedicată lui Dan Voiculescu. Un susținător ne anunță zilnic dacă mogulul și familia acestuia sunt bine și dacă lumea îl mai urăște de moarte pe Băsescu. La toate răspunsul este “Da”. Te iubim Felix!

10923753_672798139495999_5085860755570535471_o

  • Bicicle TeMePentru că recondiționează biciclete superbe, pentru că-s printre puținii care s-au obosit să dea un share pentru campania “Bike Up Comedy pentru Copiii cu Autism” (multe alte firme n-au zis nimic…) și pentru că-ntr-o zi o să le fiu client. Cel mai probabil cu o bicicletă decorată cu pleșcaviță.
  • Evanghelia după AteiPoate ai vreodată nevoie de un argument în fața unui creștin habotnic. Nu se știe niciodată…
  • Academia Națională de Ortodoxism PatrioticDin păcate pe aici nu s-a mai postat din februarie. Probabil administratorul paginii e plecat în pelerinaj. Oricum, puțină nebunie religioasă ne binedispune indiferent de probleme.
  • Gâsca prin apăE și un blog, dar azi vorbesc despre pagina de FB. În general sunt print screen-uri amuzante cu una-alta de pe net. În rest e un blog scris de o tipă care-i fotomodel și plină de bani, dar în scris se pune-n pielea unei tipe scunde, plinuțe și cu probleme financiare doar ca să nu credem despre ea că-i fițoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.