Bike Up Comedy!

Mai toată lumea știe că-mi place să mă plimb cu bicicleta. Și nu doar asta, dar dacă tot o fac poate-i rost să ajut și pe cineva cu asta. Așa că anul ăsta mi-am propus să-i dau însemnătate. Voi îmbine utilul cu plăcutul și cu munca.

Pe timp de vară, ca și-n alte anotimpuri, comedianții colindă țara-n lung și-n lat pentru show-uri.

Așa că din iunie până-n august mi-am propus să merg la toate show-urile din țară pe bicicletă, astfel economisesc banii de drum pe care-i primesc în mod normal de la cluburi/pub-uri/restaurante. Și toți banii ăia merg la copiii cu autism.

Și nu doar atât, dar poți să mă „stimulezi” să pedalez cumpărând kilometri de pe Galantom. E simplu, tu donezi, eu pedalez. 10 lei = 1 kilometru. Și nu te lăsa păcălit de targetul de 4.000 de lei, adică 400 de kilometri. Te provoc să mă provoci la mai mult.

În curând finalizăm și calendarul spectacolelor și-l public aici și pe Facebook. Mai mult ca sigur dacă plec spre Lehliu va urma un show la Fetești – Constanța-în zonă. Îmi e greu să cred că pot pedala într-o zi Constanța – Craiova. Și nu vreau să-ncerc rețeta lui Armstrong…

Patronii de localuri și persoanele care doresc să se implice mă pot contacta pe adresa de e-mail (george.bonea@gmail.com), ori pe Facebook.

Să fie o vară plină de Bike Up Comedy și Help Autism!

Tu ce zici?

dă cu părerea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.