Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

„Răhățelul” n-are show în Constanța

Tocmai am fost anunțat că am show la Constanța. Am primit un mesaj pe Facebook în legătură cu apariția mea în această seară pe scena Relax Caffe (știrea din Telegraful). Să nu înțelegeți că am vorbit cu vreo persoană de la cafenea. Nu, am fost anunțat de o prietenă ce a citit anunțul într-un ziar local. Nu știu dacă să mă simt măgulit, amuzat, ori să-mi pară rău pentru oamenii ce vor merge diseară la Relax Caffe pentru… nimic. Nici măcar un fir din mustața mea nu-și va face apariția pentru că n-am vorbit pentru un show acolo. Pe viitor da, oricând, poate, dar să aflu și eu înainte.

Ce vreau să subliniez este părerea lui Cici. Cici are dreptate. Fumălăul e nașpa. Am și eu discuția asta cu prietenii fumători și uneori nu merită domnule să înduri fumul de țigară pentru un spectacol. Te dor ochii, îi obosești, părul devine burete, hainele îți sunt grele și nu știi de unde să prinzi o gură de aer. Nu-i pretenție, ci nu vrei. Așa-i și-n club. Mergi, dar nu-ți place să verse unul alcool pe tine. Se întâmplă, dar NU VREI! Că nu-ți place să puți.

Așa e, fumălăul e nașpa, dar discuția despre interzicerea fumatului în public e la fel de productivă precum cea despre utilitatea unei catedrale a Mântuirii Neamului. Am mai discutat despre asta și aici în Vice. Mi-am luat înjurături câte țigări sunt într-un cartuș.

În altă ordine de idei, când ajung la Constanța o să anunț. Și Cici va avea locul lui asigurat, într-o cutie ventilată. Și biletul o să fie mai scump pentru el. De, oxigenul costă. Și vreau să se simtă bine fecalețul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.