Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Vezi aici uși garaj secționale pentru cei din Piatra Neamț și nu numai (P)

Un plus de siguranță adus casei nu strică niciodată. În fond, este vorba despre spațiul nostru, despre casa în care locuim zi de zi, deci implicit trebuie să avem și să simțim acel sentiment de siguranță pe oriunde pășim. Împrejurimile și ele contează pentru bunăstarea noastră. De exemplu, la o casă mare, garajul trebuie să fie închis ermetic pentru a ne odihni liniștiți. Ce e de făcut însă, dacă nu există o ușă de garaj trainică sau una care nu se deschide ușor? Se iau măsuri pentru acest lucru, iar măsurile constau în alegerea unor uși de garaj secționale.

Alexiana Group este compania care îți pune la dispoziție o gamă vastă de produse pe care poți să o ai în vedere dacă îți dorești să ai parte de siguranță totală în casa și împrejurimile acesteia. Poți să vezi aici usi de garaj sectionale in Piatra Neamt sau pentru clienții din oricare alt oraș al țării. Fiind o companie de renume, echipele tehnice de la Alexiana Group se deplasează în toată țara pentru a onora toate solicitările.

Iată ce lucruri esențiale trebuie să știi despre ușile secționale, înainte de a plasa o comandă. 

Izolează fonic și termic, pentru ca tu să nu auzi niciun zgomot provenit din exterior

Acesta este un prim criteriu pe care îl poți lua în considerare. Dacă nu vrei să fii deranjat atunci când lucrezi sau repari ceva în garaj fiind, atunci nu trebuie să-ți faci griji în privința ușii de garaj. Aceasta va păstra căldura și totodată va avea grijă ca niciun zgomot să nu te deranjeze în timp ce ești concentrat la munca pe o faci. 

Sunt sisteme moderne care pot fi controlate atât manual, dar și automat, în funcție de cum dorește fiecare persoană. Pentru că Alexiana Group își dorește ca tu să ai parte doar experiențe plăcute cu aceste uși, află că le poți alege culoarea și modelul pentru a se potrivi cu exteriorul locuinței/clădirii.

Panourile elvețiene de tip sandwich sunt din oțel galvanizat și vopsite în câmp electrostatic. Totodată sunt umplute cu spumă poliuretanică de înaltă densitate, acest lucru asigurând protecție termică și fonică. 

Alexiana oferă garanție extinsă pentru ușile de garaj secționale

Fie că le cumperi pentru casa ta sau în scop industrial, ușile de garaj secționale sunt sisteme moderne la care trebuie să apelezi, dacă îți dorești să ai parte de un spațiu dotat așa cum trebuie. Ai parte de o garanție standard și un an de garanție în plus dacă te înscrii online pe site-ul oficial alexiana.ro. Asta înseamnă 11 ani în care ușile secționale sunt asigurate. 

Pentru mai multe detalii legate produsele pe care le găsești la Alexiana Group poți să citești pe site. Îți poți dota ferestrele cu rulouri exterioare sau plase pentru insecte pe care tot această companie ți le poate furniza. Găsești detalii pe larg pe site, acolo unde poți cere și o ofertă personalizată. 

Date de contact:

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.