Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Tu cum ai grija de porumbeii tai? Produse Columbofile te ajuta cu ceea ce ai nevoie (P)

Ca orice alta fiinta vie, porumbeii au nevoie de o grija constanta si specifica pentru a creste sanatosi si fara probleme. Sunt multi pasionati de porumbei, care ii cresc, dar nu toti le ofera ceea ce au nevoie. Acestia trebuie atent ingrijiti pentru ca sunt predispusi la diverse boli care se pot transmite de la unul la celalalt. Deci daca vrei sa nu aiba probleme de acest gen, alege vitamine specifice pentru acestia pe care trebuie sa le oferi regulat, precum si produse special create care sa le faciliteze hrana si adaparea.

In acest sens, magazinul online Produse Columbofile te ajuta cu ceea ce ai nevoie si chiar cu sfaturi si informatii pretioase, atunci cand ceri ajutorul. Ce mai astepti? Ia atitudine acum, cat mai repede daca nu vrei sa regreti pierderea lor.

Cum sa ai grija de porumbei

Atunci cand decizi ca vrei sa cresti niste porumbei trebuie sa te informezi inainte cu privire la ceea ce au nevoie si la conditiile de viata de care au nevoie pentru a se dezvolta si a creste optim. Apeleaza la Produse Columbofile in acest sens, mai ales atunci cand cresti porumbei voiajori.

Aici vei gasi atat vaccinuri, vitamine si medicamente, cat si accesorii pentru ei. In special in perioadele in care este mai frig afara trebuie sa le oferi un mediu cald, placut. De fiecare data cand le dai apa, aceasta trebuie sa aiba o temperatura optima, nu foarte rece daca nu vrei sa intampine probleme de sanatate. Din acest motiv chiar si iarna trebuie sa cumperi un dispozitiv special pe care il gasesti pe site care le incalzeste apa si nu ii permite sa inghete, astfel incat sa aiba lichide pentru consum ori de cate ori au nevoie.

Alege si inele pentru picior tot de aici, pentru ca preturile sunt acceptabile si sunt disponibile culori diferite dintre care poti alege. Mancarea trebuie oferita in recipiente speciale, agatate undeva sus, astfel incat sa poata manca toti odata, fara sa se chinuie.

Aici sunt disponibile si variate vitamine pe care acestia nu le asimileaza atat cat au nevoie din alimentatie, precum si vaccinuri care ii feresc de boli specifice. Acceseaza site-ul si alege pentru porumbei ceea ce crezi ca este potrivit, iar daca nu stii ce ai nevoie, cere ajutorul.

Grija constanta pentru acestia iti va aduce si rezultatele asteptate, in special daca ii inscrii la concursuri. Si foarte important, la primul semn in care vezi ca unul dintre ei este bolnav, izoleaza-l de restul grupului pentru ca poate fi o boala transmisibila.

Contact:

0773 774 303.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.