Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Trimiti azi, ajunge maine? Da, se poate, daca alegi serviciile de la E-livrat (P)

Atunci cand apelezi la o firma de curierat rapid te astepti sa ai parte de rapiditate printre altele. Pana la urma acesta este scopul in principal. Totusi situatiile variaza si se intampla ca serviciile de expeditie sa fie ingreunate si intarziate de diversi factori. Rapiditate si nu numai inseamna unul din avantajele tale daca alegi sa colaborezi cu E-livrat.

Ironic sau nu, nu orice firma de curierat este rapida

In fond, aceasta asociere o facem imediat. Doar ca o firma de curierat poate avea sau nu servicii urgente si rapide. La mijloc sunt mai multe aspecte, fie lipsa de logistica sau flota auto, fie nu au acoperire in toata tara. In orice caz, daca apelezi la E-livrat ai parte de 3 tipuri de servicii, cu livrare prompta.

  • Curier rapid azi

Este poate una din cele mai rapide variante si presupune servicii de livrare rapida in Bucuresti si Ilfov – ce predai va fi livrat in aceeasi zi. Acest lucru se va intampla in decurs de o ora – in Bucuresti – sau pana la 6 ore de la predare. Conteaza desigur si ora la care predai coletul si daca destinatarul este de gasit sau nu.

  • Curier rapid a doua zi

De data aceasta vorbim de colete cu greutate mai mare, ce depaseste 10, dar nu mai mult de 30 de kg. Si de aceasta data exista rapiditate, in sensul in care a doua zi dupa predare destinatarul primeste deja coletul.

  • Curier national azi

Aici vorbim de servicii cu acoperire nationala. Sunt servicii rapide in masura in care depind si de locatia de livrare. Interesant este ca cei de la E-livrat ofera posibilitatea ca tu, din postura de client, sa oferi si un feedback dupa o livrare. Inseamna destul de mult daca ne gandim ca exista si in acest domeniu proceduri, timp de asteptare etc.

Cand o intarziere nu tine de curier

Trebuie spus ca uneori sunt si situatii in care un colet intarzie la destinatar din motive ce nu tin de curier. Vorbim despre date inexacte, adresa incompleta sau alte probleme de acest gen, date de contact ce nu pot face posibil contactul cu persoana in cauza.

Orice colet ce nu este expediat din varii motive ajunge inapoi la expeditor dupa 5 zile de la incercarea esuata de a livra.

Daca esti interesat de serviciile E-livrat acceseaza pagina oficiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.