Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Produsecolumbofire.ro – pentru sanatatea porumbeilor voiajori (P)

Cei pasionati de cursele cu porumbei inteleg ca nu este un hobby usor. Necuvantatoarele, la fel ca oamenii, au nevoie de nutrienti si vitamine pentru a face fata stresului, in special fiindca acestea se confrunta si cu intemperiile. In ceea ce priveste porumbeii pentru concurs, cei ce ii detin stiu ca au nevoie de suplimente care sa le fortifice imunitatea si sa le creasca performanta zborului, iar pe produsecolumbofile.ro le regasesti pe toate.

Produse Columbofile – suplimente oferite inca din perioada de reproductie

Indiferent de stadiu in care se afla porumbeii, fie ca sunt pui, tineri sau sunt in perioada de reproductie, au constant nevoie de un aport optim de vitamine si antioxidanti in organism. Pe timp de vara, hrana lor trebuie adaptata in functie de efortul depus, iar un aport de 3 mese pe zi ar fi optim. In timpul iernii, porumbeii nu cresc pui, deci hranirea lor este suficienta de 2 ori pe zi. In timpul reproducerii totusi, este nevoie de un nivel crescut al portiilor, in special ale proteinelor si lipidelor.

Fiecare columbofil isi cunoaste porumbeii si stie exact ratia de hrana de care au nevoie. Leguminoasele, porumbul si oleaginoasele nu trebuie sa lipseasca din dieta lor. Insa, pentru fortificarea sistemului imunitar si pentru refacerea echilibrului hidroelectrolitic dinainte si de dupa concursuri, este nevoie de introducerea in dieta porumbeilor produse speciale. Din acest motiv, cei de la Produse Columbofile, s-au axat pe aducerea de produse premium pentru porumbei pentru clientii doritori.

Pregateste-le organismul inainte de o cursa

Columbofilii stiu ca pentru a obtine rezultate uimitoare in curse, organismul unui porumbel are nevoie de un plus de energie. Un bun stimulent ar fi lecitina, indispensabila porumbeilor. Acesta este ca un combustibil muscular de un standard inalt calitativ. Insa, ca orice organism, porumbeii sunt constant expusi posibilelor bacterii, fungi, streptococi si stafilococi sau chiar E.Coli. Pentru a preveni imbolnavirea lor, este necesara o combinatie de produse special destinate in acest scop, ragasite pe site-ul celor de la Produse Columbofile.

Chiar si apa acestora necesita produse specifice, care o filtreaza de posibile bacterii, ce pot produce probleme grave organismului lor. Astfel de antibiotice maresc capacitatea lor de a lupta cu posibile infectii. Inainte de curse si la intoarcere, fiecare porumbel are nevoie de produse ce ii ajuta sa se refaca mai rapid dupa efortul fizic. Suplimentele alimentare le redau stralucirea si sanatatea penajului, reduc oboseala resimtita in zbor si le dau energia necesara pentru a da cel mai bun randament in cursa.

Intra in cadrul site-ului oficial www.produsecolumbofile.ro sa descoperi gama variata de produse premium pentru porumbeii tai.

Contact: 0773 774 303

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.