Numele meu este anxietate și am George Bonea.

(P) Precadre pentru tâmplărie ferestre – transformă-ți casa într-un spațiu eficient energetic 

Când vine vorba de locuință, avem mereu are o preocupare semnificativă pentru aceasta. Pentru că este vorba despre achiziții care asigură siguranța în casă, confortul, calitatea vieții de asemenea. În orice sezon, în orice condiții, orice proprietar al unei case dorește maxim confort și rezistență pentru casa sa, dar și prezența unor beneficii suplimentare, cum ar fi asigurarea unei izolații termice, o rezistență mare la factorii externi și eficiență energetică. Poate obține efectele acestea, alegând tâmplăria PVC. 

PVC – materialul căruia îi spunem DA

Când avem facturi mari la energie, ne dorim o soluție pentru a le reduce. De aceea, există companii care vin cu alternative ce pot rezolva problema, iar acestea sunt niște precadre pentru tamplarie ferestre sau uși, pe suprafața cărora se montează ferestrele sau ușile. Acestea au ca țintă eliminarea pierderilor de căldură. Da, eficiența energetică este unul dintre motivele pentru care alegem tâmplăria PVC. Este adevărat, pentru că e și o investiție pe termen lung și o alternativă mai bună pentru locuința ta. 

Știai că aproximativ 40% din pierderile de căldură ale unei case pot fi cauzate de tâmplăria PVC sau aluminiu cu geam termopan? Se întâmplă din cauza spațiilor neizolate unde se produc scurgeri necontrolate de aer. Cu produsele de la pvcmag.ro o să ai mai mult control asupra casei tale, pentru ca acestea asigură că tâmplăria este etanșată corect. Sunt recomandate garnituri compatibile cu profilele din PVC. De asemenea, este importantă și poziționarea corectă în plan vertical și orizontal. Nu în ultimul rând, montajul trebuie să fie standard, cu spumă cu celulă deschisă.

De ce ai dori să cumperi precadre de la PVC Mag

 • Izolație termică. Precadrele asigură o izolație termică eficientă.
 • Rezistență. Materialele din care sunt făcute precadrele asigură o rezistență puternică și o “imunitate” la factorii externi.
 • Flexibilitate. Sunt oferite și soluții personalizate datorită faptului că flexibilitatea precadrelor permite adaptarea lor la diverse dimensiuni de ferestre.
 • Sustenabilitate. Pentru că furnizorul are grijă de sustenabilitate, aceste precadre sunt 100% reciclabile, contribuind la protejarea mediului înconjurător.
 • Ușurința instalării. Precadrele pot fi instalate destul de ușor, încât nu e nevoie de un specialist în domeniu pentru a le instala. Produsele vin cu instrucțiuni clare și alte accesorii necesare.

Dintr-o ofertă largă, alege ce e mai bun pentru tine

Ca de fiecare dată când mergi la cumpărături, ai anumite criterii pe care le urmărești. Când e vorba de casă și anumite instalații, cifrele trebuie verificate într-un mod meticulos, deoarece e vorba de dimensiuni și mărimi. Este esențial ca produsul de bună calitate să corespundă dimensiunilor ferestrelor.

Pentru a alege precadrele potrivite pentru tamplaria ferestrelor, de obicei se iau în considerare următoarele aspecte:

 • Dimensiuni potrivite.
 • Material potrivit.
 • Eficiență energetică.
 • Durabilitate și rezistență.
 • Compatibilitate cu tâmplăria.
 • Consultarea cu specialiștii.

Fă o alegere bună! Ai grijă de tot ce ai în casă și de cum este totul instalat pentru un trai mai sigur și mai confortabil.

Pentru mai multe informații, contactează echipa. 

Contact: 

[email protected]

0791 241 288

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.