Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Modele de Volvo XC60 noi și rulate de la Elite Cars Leasing, descoperă aici mai multe detalii (P)

Nu doar bărbaților le plac mașinile și caii putere, și femeile se dau în vânt după bolizi și după adrenalină. Fiecare femeie care deține un permis de conducere a condus măcar o dată o mașină și poate spune că s-a simțit liberă, în control. Cum în zilele acestea este tot mai greu ca fiecare partener să aibă propria mașină, se întâmplă ca cei doi să fie nevoiți să împartă mașina. O zi ea, cealaltă zi el. Dar cât să țină și această metodă?

Mulți se orientează spre achiziționarea unei mașini din cadrul unui dealer auto. Metoda leasing este o metodă preferată de mulți. În cadrul Elite Cars Leasing sunt disponibile mărci celebre de mașini, printre care Volvo XC60 noi si rulate, Audi, BMW sau chiar Mercedes Benz. 

Acest dealer oferă multe posibilități prin care doritorii pot intra în posesia mașinii preferate fără un efort financiar exagerat. Ratele se pot stabili de la început așa cum se cuvine, pentru ca cheltuielile lunare să nu fie extrem de mari. Vezi în rândurile următoare mai multe informații despre ce implică procesul de leasing și cum poți intra în posesia mașinii dorite.

Dă-ți mașina cea veche la schimb și ia-o pe cea nouă

Este o metodă preferată de multe persoane care doresc să-și cumpere o nouă mașină. O cumpără pe cea nouă dând-o la schimb pe cea veche. În acest fel vor avea parte de un avantaj financiar. Leasing sau trade-in, prin intermediul acestei metode vei reuși să-i oferi partenerei tale propria mașină pe care o va conduce ori de câte ori are nevoie.

Elite Cars Leasing îți pune la dispoziție mașini second-hand, dar unele verificate, bine puse la punct. Înainte de a fi puse în vânzare acestea trec printr-un control amănunțit, trec de specialiștii care se ocupă cu verificarea mașinii și care îi aprobă starea de funcționalitate.

Echipa Elite Cars Leasing îți va da mai multe detalii cu privire la dosarul pe care trebuie să-l ai pentru a putea cumpăra o mașină. Vei avea parte de o colaborare transparentă, de o colaborare sigură cu membrii echipei pe toată durata procesului, dar chiar și după ce iei mașina.

Un an garanție sau 15.000 de km conform condițiilor contractuale

Dacă îți faci griji despre garanție, ei bine, află că Elite Cars Leasing îți oferă garanție la toate mașinile cumpărate. Poți avea parte de un an de garanție sau 15.000 de km, cu posibilitatea extinderii la 2 ani. Este un avantaj pe care îl poți lua în considerare, asta dacă dorești să nu-ți mai bați capul cu eventualele defecțiuni tehnice care pot apărea.

De pe site-ul Elite-Cars-Leasing.ro îți alegi mașina preferată și poți să vezi și poze cu ea. Afli despre dotările pe care le are, despre kilometrii pe care îi are și așa mai departe. Pozele reprezentative cu modelul ales te vor face să îți imaginezi întreaga ta experiență la volanul unei astfel de mașini.

Contact:

0756777555

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.