Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Manicos – producator consacrat de sapunuri transparente naturale (P)

Orice aplicam pe piele se absoarbe in organism, motiv pentru care trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam produsele de ingriire corporala si cosmeticele in general. Sapunul, un produs caruia prea putini dintre noi ii acorda o atentie deosebita la cumparare, joaca un rol important in ceea ce priveste hidratarea pielii si mentinerea unui pH corespunzator al acesteia.

In intampinarea publicului care manifesta interes vizavi de sanatatea proprie, deci si in ceea ce priveste acest produs de ingrijire, vine Manicos. Este un productor autohton de sapunuri transparente naturale, dar si alte cosmetice pentru ingrijijre, recunoscut pentru cele 2 game cosmetice care stau sub emblema sa – Verre de nature 98% Natural si Verre de nature 98% Vegetal. Sunt produse cosmetice care au in compozitie minim 98% ingrediente de origine naturala, respectiv vegetala, deci o recomandare pentru o ingrijire corespunzatoare, sanatoasa pentru organism.

Sapunurile transparente naturale de la Manicos, pentru un real rasfat al pielii

Intr-o formula echilibrata care imbina ingrediente naturale, cu proprietati excelente pentru piele, sapunurile transparente produse de Manicos incanta printr-o serie de caracteristici speciale.

Acestea sunt realizate prin saponificarea unui amestec de uleiuri fixe, deosebit de complex, cu proprietati hidratante remarcabile. Au un miros placut si subtil, lasa pielea catifelata si fina. Asigura o spalare delicata pentru orice zona a corpului, datorita extractului de sapunarita continut, cea care face spuma abundenta necesara pentru a curata eficient.

Recomandarea expertilor este de a pastra sapunul intr-un recipient special, pentru a-l feri de umiditate. Diversele tipuri disponibile pe www.manicos.ro incanta prin efectul emolient intens pe care il asigura pielii, absorbindu-se eficient. La final pielea capata un aspect delicat si fin.

Indiferent de produsul ales, de substantele nutritite si uleiurile pretioase cu care este imbunatatit, acesta are in continut si provitamina B5, cea care lasa in urma o piele moale si cu o textura hidratata.

Cu aceleasi proprietati nutritive bogate, gasesti sapunurile transparente naturale de la Manicos si sub forme diverse, special gandite pentru cei mici. Spalatul manutelor si baita de seara vor fi o reala incantare pentru acestia, o bucurie pe care numai un sapun in forma de figurine (buburuze, pesti, elefanti, fluturi, inimioare, omuleti) o poate reda. Ideea de a comanda sapunurile transparente alaturi de cei mici poate fi o strategie de efect pentru cei care nu prea sunt incantati de ideea de a face baie seara. Pot alege culoarea preferata pentru sapunuri, spre exemplu. Fiecare in parte prezinta proprietati benefice pentru piele, pe care o va curati in profunzime, lasand-o moale si frumos mirositoare.

In raport cu calitatea pe care o prezinta, aceste produse pot fi achizitionate la costuri rezonabile, beneficiind de toate avantajele substantelor naturale continute. Atat sapunurile transparente naturale, cat si cele imbunatatite cu glicerina pot fi comandate pe manicos.ro, alaturi de alte produse de ingrijire marca Verre de Nature, care promit sa fie rasfatul de zi cu zi al pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.