Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Implantul de par realizat la clinica Dr. Felix Hair Implant – afla ce avantaje ai (P)

Am depasit acea mentalitate invechita ca nu poti stopa efectele vizibile ale trecerii timpului. Sunt atat de multe metode prin care aspectul fizic sa fie imbunatatit si sa sfideze varsta – de ce nu? Mai frustrant este ca pierderea parului spre exemplu sa nu fie un efect al imbatranirii. Alopecia, fie in cazul barbatilor, fie in cazul femeilor, inseamna o drama.

Solutia este implantul de par. Chiar daca presupune o interventie chirurgicala, efectul este garantat si pe termen lung. O interventie de acest gen poate fi realizata in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant. Spre deosebire de alte cazuri, aici nu se aplica metoda drastica ce presupune taiere efectiva de scalp. Firele de par sunt extrase manual si inserate de asemenea manual. Chiar daca procedura astfel inseamna multe ore, exista numeroase beneficii ce rezulta dintr-o astfel de abordare. Afla despre tehnica Q-FUE!

Nu simti nimic in decursul interventiei

Anestezia este totusi locala, dar nu simti durere. Datorita tehnicii de acest gen, numita Q-FUE, firele de par se recolteaza unul cate unul si se implanteaza manual, in functie de unghiul dorit. Cicatrici nu vor ramane post interventie, iar aspectul va fi unul natural.

Un alt avantaj este al faptului ca timpul de vindecare este mai rapid, dat fiind ca interventia nu este una atat de invaziva.

Zonele din care se vor recolta grafturile nu vor ramane fara par, cu goluri vizibile. Asadar, munca specialistului este cea de fir cu fir daca se poate spune asa – fir cu fir se recolteaza, fir cu fir se implanteaza.

Servicii de top la clinica Dr. Felix Hair Implant

In mod cert, dupa ce ai experimentat frustare si nu numai, ca urmare a pierderii timpurie a parului in anumite zone de scalp, ce iti doresti este sa gasesti solutia ce repara aspectul. Nu iti permiti sa experimentezi, asadar mergi la sigur cu tehnica si recomandarile specialistilor din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant.

Pentru cei interesati exista si metode adaptate de plata, insemnand sistem de plata prin rate. Poti vedea si rezultatele celor care au trecut pragul acestei clinici, recomandata inclusiv de nume grele din showbizz. Nu doar medicii ultraspecializati sunt garantia interventiei, ci si instrumentele folosite, dotarile clinicii. Altfel spus, ai parte de servicii de top.

Cei interesati de aceasta procedura pot urma pasii pentru a avea parte de consultatie online, pana la a vizita clinica. Detalii regasesti in cadrul paginii lor, drfelixhairimplant.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.