Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Copiii au si ei uneori nevoie de ajutor de specialitate – il gasesc la PsihArt (P)

Copiii sunt comoara pentru orice parinte. Indiferent de ce am face in viata, interesul primar este sa le fie acestora bine. Investim timp, dragoste si bani pentru ca acestia sa se bucure de tot confortul din lume.

Insa, uneori, toate eforturile nostre nu sunt de ajuns. In viata apar fel si fel de situatii care ne dau planurile peste cap. Si daca noi, adultii, suntem mult mai rezistenti la schimbari si ne adaptam mai usor, copiii au nevoie de ajutor pentru a putea trece cu bine peste acestea.

Unii parinti, din lipsa de timp sau pentru ca au prea multe pe cap, nu le acorda poate copiilor atentia cuvenita. Sau poate pur si simplu nu stiu cum sa gestioneze anumite situatii ce pot interveni.

In momentul in care simt ca ai lor copii au anumite probleme de comportament, este bine sa apeleze la ajutorul unui specialist – asta in cazul in care nu pot rezolva singuri aceste probleme.

Cand ar trebui sa apeleze parintii la un psihoterapeut pentru copii?

Specialistii din cadrul Centrului PsihArt ne prezinta o serie de situatii in care ar trebui sa apelam la sedinte de psihoterapie pentru copii si anume:

  • Atunci cand copiii sunt agitati si hiperactivi;
  • Cand acestia sunt mai tot timpul tristi, apatici si plang cu usurinta;
  • In momentul in care incep sa aiba cosmaruri;
  • Atunci cand nu reusesc sa se desprinda de parinti, devin dependenti de acestia si chiar au reactii diverse in momentul in care nu sunt langa ei;
  • Daca nu se pot concentra asupra activitatilor de zi cu zi;
  • Cand devin tot mai agresivi si au impulsuri distructive;
  • Oricaror copii le place sa se joace – daca nu o mai fac poate fi vorba de o problema psihologica;
  • Daca cei mici nu socializeaza si nu reusesc sa isi faca prieteni;
  • Atunci cand incepe sa minta tot mai des si nu isi asuma faptele.

Centrul PsihArt isi are sediul in Bucuresti, asadar cei interesati de psihoterapie copii Bucuresti pot avea parte de aceasta in cadrul centrului mentionat. Vorbim de o echipa tanara, cu un bagaj de cursuri si experienta in domeniu, gata sa ajute copiii si adolescentii de toate varstele sa revina pe linia de plutire.

Parintii nu trebuie sa astepte ca ai lor copii sa revina la un comportament normal o data cu trecerea timpului. Pentru ca exista varianta sa se intample exact invers – trairile de acest gen sa se adanceasca, sa capete intensitate si ulterior sa fie mai greu sa le depaseasca.

Asadar, ce interesati, pot apela oricand la serviciile puse la dispozitie de catre Centrul PsihArt. Mai multe detalii regasesc pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.