Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cât costă implantul dentar în zilele noastre sau cât costă să ai un zâmbet perfect (P)

Se spune că primii dinți îi primești de la natură, dar pentru alţii trebuie să plătești. După dentiția definitivă, grija pentru sănătatea orală trebuie să fie echivalentă cu necesitatea de a nu pierde vreun dinte. Pentru un singur dinte pierdut, ceilalți se vor deplasa și își vor schimba poziția.

Pentru a înlocui un dinte lipsă implantul este soluția. Desigur, costurile sunt poate motivul pentru care unii sunt reticenți cu privire la această soluție. Trebuie avut în vedere însă faptul că dincolo de a rezolva problema din punct de vedere estetic, câștigi și ceva mai mult decât atât: o investiție pe viață, întrucât implantul arată și se comportă ca un dinte perfect sănătos – adică stabil, fix, rezistent, fiind inserat în os.

Cât costă un implant

La Dental Premier, clinică de top pe această nișă, costurile diferă în funcție de tipul de implant și de calitatea materialelor din care sunt realizate lucrările protetice. Lucrăm cu 3 tipuri de implant rapid și fiecare cu un alt preț. Sunt totuși tarife competitive, ținând cont de media la implant dentar pret în 2020. Inno rapid, Bredent de calitate germană sau Nobel de marcă elvețiană sunt cele 3 opțiuni aici, cu prețuri cuprinse între 1700 și 4000 de lei.

Prețurile diferă și în funcție de cât de complex este un caz. La restaurările totale când sunt inserate mai multe implanturi pot fi opțiuni pachetele cu 4 sau 6 implanturi, costuri între 13.000 și 30.000 de lei, însă include și lucrarea fixă provizorie. Aici vorbim despre dinți într-o zi, procedura de implant și de lucrare provizorie executate în maximum de 24 de ore.

La aceste costuri se adaugă și lucrarea definitivă. Însă aceasta o vei plăti mai târziu, respectiv după minimum 2-3 luni în cazul restaurărilor parţiale şi 4-6 luni în cazul implanturilor pentru toată gura. Medicul decide când vindecarea este totală, acest interval de timp fiind absolut necesar pentru osteointegrare. Graţie tehnologiei de ultimă ora PRGF-Endoret, vindecarea se poate produce accelerat.

O altă diferență la capitolul financiar o faci când vine vorba de tipul de coroană dentară pe care o alegi, compozit, ceramică presată sau zirconiu. Există însă pachete de servicii stomatologice cu lucrări fixe basic, standard, de nivel mediu sau cele premium ori VIP. Așadar, o varietate de prețuri pentru toate buzunarele.

Până la o decizie finală, ține cont de avantajele cu care vine la pachet un implant: îți redă zâmbetul complet, îți substituie dintele natural cu toate funcțiile sale, adică poți muşca și mesteca foarte bine.

Află mai multe despre implant din cadrul paginii dentalpremier.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.