Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Botine din piele naturala vs. botine din material textil – ce alegi sa porti? (P)

Pretul inca dicteaza achizitiile tale? Mai gandeste-te, poate fi ar cazul sa iei in considerare si calitatea incaltamintei pe care o achizitionezi. Facem astazi o comparatie intre ceea ce se cumpara mai des (incaltaminte din material textil) si alternativa cealalta, de care publicul pare ca se cam fereste (incaltamintea din piele naturala).

Din nou – nu te mai lua dupa pret, pentru ca pretul mai mare inseamna intotdeuna calitate excelenta. Nu incerca sa faci economii lipsindu-te de calitate. Iata ce avantaje prezinta incaltaminea din piele naturala, in special botinele, pentru ca e sezonul lor, in detrimentul alternativei textile.

Pret mare vs. pret mic – detaliem putin subiectul

Pielea naturala este mai scumpa fata de alternativa clasica de pe piata – materialul textil. Asadar, o pereche de botine din piele naturala precum cele regasite la Pallas, vor avea automat un pret mai mare, in comparatie cu alternativa clasica.

Ce inseamna pretul mai mare in comparatie cu pretul mai mic? Ei bine, pretul mai mare, cel putin in ceea ce priveste botinele din piele naturala de la Pallas, inseamna calitate deplina. Prin calitate intelegi din start rezistenta in timp, aspect care nu se pierde de pe urma purtarilor.

In plus, pielea naturala este un material ce nu se demodeaza. Este la moda mereu, indiferent de sezon. Materialul textil nu poate face ceea ce pielea naturala face deja. Adica nu rezista in timp, isi pierde din aspect extrem de usor si poate capata de asemenea un miros neplacut dupa multe purtari.

La Pallas cel putin gasesti o multime de modele de botine din piele naturala

Despre Pallas am tot amintit in decursul articolului. Acesta este un magazin online de incaltaminte, cu preponderenta de incaltaminte pentru dama. Aici gasesti o multime de modele de botine, poate chiar cu mult mai mult decat poate oferi piata botinelor confectionate din material textil.

Deci iata cum poti fi cool purtand ceva de calitate, ceva ce nu se demodeaza si chiar rezista si ani la rand. Pallas iti ofera diversitate in raport optim cu pretul si chiar posibilitatea de a modifica dimensiunea tocului – ai acesta optiune in cadrul magazinului, doar acceseaza pallas.com.ro.

Mai nou au fost adaugate pe site o multime de modele wow de botine. Ai din ce sa alegi pentru a-ti crea pantofarul perfect pentru toamna. Vorbim de diversitate si la capitolul marimi. Convinge-te de toate aceste lucruri accesand pallas.com.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.