Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Afla direct de la expertii in domeniu care e treaba cu chiptuning-ul – GxG Chip Tuning (P)

Mai toata lumea a afla despre chiptuning de-a lungul timpului. Altii detin informatii mai vagi, altii sunt mai aprofundati in domeniu si alte asemenea. Oricum ar fi, tu trebuie sa intelegi baza acestui proces: se urmareste scadarea consumului mediu de combustibil si nu cresterea puterii motorului.

Cel mai bine afli informatii direct de la experti in chiptuning. Recomandarea mea pentru tine in acest sens este GxG Chip Tuning auto. Daca esti din Mures este foarte probabil sa fi auzit de ei – acolo au sediu si isi desfasoara activitatea. Insa sa stii ca au parteneri in toate colturile tarii si chiar in strainatate. Pana a lua legatura cu ei haide sa iti prezint eu cateva informatii cu privire la chip tuning.

Stiai ca…?

Chiptuning inseamna cresterea puterii motorului fara interventii mecanice? Atunci cand brand-urile din lume construiesc noi modele de motoare de masini, se intampla ca deseori proiectatii sa nu respecte 100% cerintele stabilitate. Asta poate fi in avantajul tau ca proprietar al unei masini cu un astfel de motor. Personalul specializat va putea sa iti mai adauge cativa cai putere pana la limita permisa.

Mai exact de atat: sarcina de lucru a motorului masinii tale este sub nivelul maxim, sub nivelul pe care il poate suporta in realitate. De aici apar si diferentele destul de pronuntate de cuplu si putere. Pe acestea le castigi dupa chiptuning. Acceseaza gxgtuning.ro pentru a afla si mai multe detalii in acest sens, direct de la experti.

Experientele tale de sofat de pe urma chiptuning-ului vor fi cu totul diferite. Totodata, nu uita de faptul ca vei faci economii insemnate la consumul de combustibil.

Ce parametri sunt optimizati prin chiptuning? Ei bine, trebuie sa stii ca apar imbunatatiri la timpii de aprindere, injectie, la limitatoarele de cuplu, la presiunea turbo, raportul aer / combustibil, dar si presiunea combustibilului.

Dupa toate aceste imbunatatiri, tu vei capata o siguranta mai mare in depasiri. Sa stii ca prin chiptuning se pot obtine cresteri de putere de 25% pana la 40%. Si sa stii ca este vorba despre o singura interventie, nu mai multe. Acest lucru este valabil pentru motoarele turbo diesel sau cele benzina cu turba. In cazul celor cu motoare pe benzina aspirat, cresterile de putere sunt cuprinse intre 8% si 12%.

Iti las aici datele de contact ale personalului Gxg Chip Tuning. Ia legatura cu ei daca esti in Mures si fa-ti chiar acum o programare. Nu uita ca au parteneri in toata tara – poti verifica lista lor direct pe site.

Strada Muzeului, Nr. 127, Comuna Albesti, Judetul Mures

[email protected]

0763 998 841

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.