Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Zuckerberg este noul Iisus și BOR a confirmat

Mai marii din board-ul administrative al BOR S.A. au avut un meeting în care au stabilit că pentru anul 2015-2016 e nevoie de o activare A.S.A.P. în mediul online pentru preoți, astfel s-a ajuns la concluzia că pe credincioși nu-i mai aduci la altar cu slujba, ci prin like-uri.

Deci istoria se repetă. Acum aproape 2000 de ani un băiat cu plete, barbă și o țoală jerpelită pe care scria “Master of puppets” le spunea oamenilor să-l urmeze pentru că știe calea spre lumină și pace. Astăzi, Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, este urmat de milioane de oameni pentru același set de valori + poze cu pisicuțe, pițipoance și bebeluși.

mark 2

Ce deducem noi de aici?

Că gata, suntem martorii apariției unei noi religii. Ne uniformizăm spiritual și pare că ne adunăm sub aceeași cupola pentru a ne ruga la același zeu, această Sfântă Treime: Liku, Sharu și Sfântu Engage. Și nu ne duce pe noi în Seen fără de răspuns, și ne izbăvește de Facebook picat, Markmin.

Cum o să fie cu preoțimea pe Facebook? Simplu și hilar. O să existe, evident, un top al celor mai îndrăgite fețe bisericești. Părintele Agrilogoaiei din Văscăuți o să fie mult mai apreciat decât colegul lui de breaslă din Pașcani, așa că BOR va trebui să țină cont de cerere-ofertă și să facă niște cursuri de training pentru social media.

Așa că-n viitorul apropiat se va ridica și un Business Center BOR unde vor lucra preoți la sutană cu sacou și cravată, într-un mediu office, unde se vor prezenta power-point-uri cu evoluția religiozității la români și vânzările de candele în anul 2016.

După cum bine vedeți, scandalul sexual în care a fost implicat P.F. Daniel în 2021 a afectat cifra de donații pentru hotelul BORiott, așa că suntem nevoiți să anulăm lansarea parcului de distracții religioase BORland pentru 2022”. Parafrazez din viitor.

Acestea fiind zise, Mark Zuckerberg nu e primul evreu urmat prin deșert de o mulțime debusolată. Mai așteptăm minuni sau crucificăm Facebook-ul?

mark 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.