Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Tu cât ai da pe o virgină?

În timp ce feministele se bat cu pumnul în piept că femeia nu-i o bucată de carne pe care s-o folosească bărbatul cum vrea, o româncă de 18 ani și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro.

Și când te gândești că ție îți pare rău și acum că ai cheltuit banii pe un suport de tabletă pe care nu-l folosești, un prăjitor de pâine care n-a fost scos din cutie, ori formele alea pe care le pui în tigaie și-ți faci ouăle ochiuri precum niște inimioare.

Bani cheltuiți aiurea.

Dar când ai 2,3 milioane de euro de dat pe un vagin nepângărit… din păcate pentru Ghiolbanni Becali, asta înseamnă să fii mafiot!

Nu pot să nu remarc trei lucruri care mă macină profund:

  1. Nu-i mai ajungi la nas bărbatului care a plătit suma asta.

Am înțeles că-i chinez și asta demonstreză că e doar un mit faptul că asiaticii au averea mică. Dar dacă masculinitatea e măsurată în bani – și se pare că este – noi ceilalți suntem niște agarici pe lângă Ling Cea Puk ăsta.

Nu poți bate 2,3 milioane de euro pe o virgină decât cu o aroganță la fel de mare. 4 milioane de euro să-i rozi unghiile de la picioare Juliei Roberts, ori 7 milioane de euro s-o scarpini sub genunchi pe Nicole Kidman.

Până atunci, bărbați – dăcă vă mai puteți numi așa -, nu aveți cum să concurați cu eroul de benzi desenate și tratate de psihologie care a plătit un purcoi de bani pentru un separeu uman.

  1. Ce o să facă tânăra cu banii?

Alexandra Khefren, tânăra de 18 ani din București care și-a pus virginitatea pe galantar, și-a justificat alegerea ca având nevoie de bani pentru studii. Vedeți fetelor? Voi stați și împărțiți pliante, faceți burgeri la Mc, ori cereți bani de la părinți. Dacă erați chibzuite în liceu, și nu vă coțăiați cu „marea iubire”, acum aveați bani de studii la Oxford.

Îmi și imaginez o Alexandra Khefren în liceu, în plin proces de giugiuleală cu vreun iubit. Acesta, încins de dorință, făcea presing cu zona peniană, moment în care Alexandra îi tăia scurt elanul cu „câți marafeți ai pe tine? Tu știi cât e taxa la Harvard?”.

Oricum, domnișoara a spus că ea nu face prostituție și n-o să mai facă niciodată sex pe bani. Cu toate că nici acum nu-i vorba de sex pe bani, fiind vorba de un domn care ar da foarte mulți bani să simtă un himen. Oricum, la 2,3 milioane de euro ar putea să se re-virgineze săptămânal și să facă o afacere din asta. Ba chiar să-și livreze vrginitatea la domiciliul bărbaților bogați. „Virginitate cu experiență!”.

De asemenea, din bani a promis că le va cumpăra o casă părinților (polițist și doctoriță). „Domnul Khefren, ce casă frumoasă aveți…”. „Da, e pizdoasă, știu! Vreți să intrați și voi? 2,3 milioane de euro intrarea!”. Haha.

  1. Și cu noi, virginii?

Nu pot să omit și faptul că bărbații sunt mega-ultra-super discriminați. N-am auzit niciodată ca un bărbat să-și vândă virginitatea, fie și pentru 2 lei.

Ca bărbat e „mare rușine” să-ți vinzi ața pentru bani, dar să ridice mâna cine n-ar face asta dacă s-ar putea. Câți dintre voi nu vă vindeați virginitatea pentru milioane de euro dacă știați că se poate? Ipocriților.

Doare puțin să știi că o virginitate costă aproape cât palmaresul echipei Rapid București și tu ți-ai dat neprihănirea pe două beri în Club A. Pentru care tot tu ai plătit…

Hai gata, unii dintre noi trebuie să muncim să facem 2,3 milioane de euro. Pe care să-i dăm apoi pe tot felul de prostii.

P.S. – vorbind serios, exemplul pe care-l dă domnișoara Alexandra Khefren îmi pare la fel de nociv precum jocul „Balena Albastră”. Un psiholog ar trebui să explice la TV ce înseamnă să-ți vinzi corpul pe bani și ce spune asta despre tine.

P.S. 2 – sunt pro-legalizat prostituția. Să n-avem discuții.

Un răspuns

  1. vorbind serios, ps si ps2 se contrazic

    daca ps e valabil atunci ce exemplu ar da un stat care ar legaliza prostitutia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.