Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Senatorii vor o (altă) generație care să-nvețe despre sex din Bravo și Cool Girl

Că aleșii ne vor proști nu-i nimic nou. Serios, dacă ar putea să ne ofere 24/7 doar „Mireasă pentru fiul meu” și emisiuni despre Oana Zăvoranu ar fi cei mai fericiți. Din când în când se mai trezesc să amendeze prostia, doar așa să nu pară că ei ne vor scânduri cu picioare, dar în rest…

Așa au refuzat senatorii ora obligatorie de educație sexuală pentru elevi.

Cândva am avut speranțe c-o trec, dar se pare că a murit la intrare. N-au vrut și pace. Până la urmă de ce să-i înveți pe elevi cum/când/cu cine și-n ce condiții să facă sex? Poate doamne ferește le dai idei ȘI-O FAC! Lasă-i să descopere singuri prin WC-uri, cluburi, petreceri, ori găști dubioase când fierbe nevoia-n ei. Că-i o nevoie. Ba chiar e mai puternică decât nevoia senatorilor de a merge cu mașini de firmă, ori a sta în case mari. Dar și sexul după ureche e fun (haha), nu? Acum, unde mai e distracția dacă pericolul nu-i combinat cu neștiința? Până la urmă, îți spune cineva la școală că nu-i bine s-o faci în toaletă? Îți spune cineva să n-o faci cu vărul? Și prezervativele-s scumpe… și coitus interruptus e păcat biblic.

sex gif

Pur și simplu senatorii vor o generație care peste 15 ani îi vor înjura cu „Să ne pupați acolo jos”, „Sugeți cucul” și „Ne rușinăm, dar v-o dăm!”. O să ne întoarcem la revistele pe care le citeau puștanii debusolați acum 15 ani. Bravo și Cool Girl, publicații în care Redacția răspundea la întrebări precum: „dacă fac sex cu câinele rămân gravidă?”, „ne-am frecat unul de altul îmbrăcați? Am luat SIDA?”, „dacă suntem frați avem voie? Măcar puțin? În vacanțe?”.

Suntem în top la boli cu transmitere sexuală și gravide sub 18 ani, dar hei!, lasă-i pe copii să învețe despre sex  de pe stradă sau la TV.

Statistic, mulți tineri își încep viața sexuală la 14-15 ani. N-ai cum să mai schimbi asta și nici nu știu dacă-i treaba cuiva s-o facă, dar poți să ajuți. În alte state copiii de 14-15 ani primesc prezervative gratis la școală. Asta pe lângă ore de educație sexuală. Și uite că n-a murit nimeni, nu-s statele vestice într-un „haos sexual”. La noi e teama că dacă aflăm de sex de mici, o să-l facem de mici. Adevărat. Când ești mic nu faci sex, ci „știi tu ce” pe „știi tu unde” cu „știi tu cine” în „știi tu ce loc”.

violin

Așa că părinți, dacă sunteți cu capul pe umeri și conștienți că-n baza senatorilor copiii vor ajunge să știe despre sex cât știu aleșii despre legi, vorbiți cu plozii despre una alta. P-acolo să n-o bage, p-acolo să n-o ducă, cu ăia să n-o-mpartă, să n-o lovească dacă nu-i place, d-astea. De bun simț și viață lungă sănătoasă.

2 răspunsuri

  1. Din seria îmi amintesc: „M-am masturbat cu pixul, oare sunt însărcinată?”
    Da, am citit Bravo în adolescența mea, dar nu mi-a ținut loc de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.