Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Satana, jos copitele de pe ÎPS Teodosie

Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopului Tomisului, adică boss-ul la creștinism pe zona Dobrogea, are probleme cu justiția într-un dosar de fals privind mai multe fonduri europene.

Bine, între timp a apărut și un bărbat care spune că acum 15 ani, pe când era minor, Teodosie s-a jucat de-a „Pilda copilului molestat care nu spune la nimeni” cu el.

Bine bine, în amintiri mai sălășluiește și faptul că prin 2009 Teodosie lua șpagă ca să-i popească pe unii studenți la teologie.

Bine bine bine, Teodosie este și personajul principal din fotografia de mai jos, imagine viralizată acum un an.

Satana, jos copitele de pe ÎPS Teodosie 1

Cu toate astea, ÎPS Teodosie a declarat, la ieșirea din sala de judecată, că: „Diavolul îmi dorește răul!”.

Așa că, băi Satană, jos copitele de pe Prea Minunatu`! De ce-l ocărăști și-l mazilești spiritual? Bietul om, nu-și poate conduce limuzina de tine!

Huo, Satană nenorocită! După ce că ai făcut poponărism în acest popor sfânt și tradițional, mai bagi și fofârlanca în Casa Domnului? N-ai pic de rușine? Încetează să-l mai momești pe Prea Curatu` Teodosie cu șpăgi halucinatorii, fonduri europene și fundulețe de băieței! ÎNCETEAZĂ!

Încetează să mai seduci clerul cu haine scumpe, de mii de euro, lânțuguri de aur și coroane spoite! Lasă-i să trăiască în modestie, așa cum le place. Nu-i mai atrage în limuzine scumpe, cu bandă unică, bani și catedrale impunătoare. Satană, lasă popimea-n pace!

Îmi doresc așa mult să iasă toți dracii din Biserica Ortodoxă Română. O să fie goală, dar curată.

Update: Între timp am vorbit și cu Satana și a spus că el e zeu serios, nu se implică în ortodoxism. De asemenea, a dorit să spună că nu-l pasionează nici politica și dorește să nu-i mai fie menționat numele când vorbim despre corupți. În prezent scrie versuri pentru Șatra Benz și convinge străini să meargă pe litoral la noi, nu la bulgari. Asta-i tot ce face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.