Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Să ținem un moment de milă pentru Dana Budeanu

Update – 19 martie 2020

Dana Budeanu declară într-un episod că femeia trebuie bătută. Internetul reacționează și face plângeri. Puteți face și voi una AICI.

După ce faceți plângere împotriva ei să le dați o palmă metaforică celor care au suflat în pânzele Danei Budeanu, cu like, share și „ce bine le zice… e caterincă”.

Dana Budeanu nu ar exista fără aprecierea celor mulți și ușor de distrat.

Atât. Rămân valabile cele spuse acum câteva luni, mai jos.

De câteva zile stilista Dana Budeanu trece prin ceea ce alte vedete ar considera „linșaj mediatic”. Declarațiile făcute pe internet de vedeta cu mii de urmăritori au aprins rețelele de socializare. Cam târziu dacă mă întrebați pe mine…

Eu de Dana Budeanu am auzit acum vreo 3-4 ani când prin postările ei de social-media dădea lecții de masculinitate, feminitate și conduită socială. Tonul era asemănător cu cel de azi, doar că pe atunci nu se viraliza orice prostie spusă de ea.

Astăzi a erupt.

Opiniile ei veninoase despre orice (copii, spitale, bicicliști) au inflamat spiritele. Dar nu-i nimic de înjurat aici. În esență, Dana Budeanu e o femeie foarte tristă. Și cel mai probabil foarte singură. Nu merită risipa de felaționism karmic și internautic pe aura ei.

Dana Budeanu este varianta feminină a bărbaților pe care la bătrânețe îi vedem aruncând borcane cu murături în capul copiilor care ascultă trap la hologramele de la ceasuri. Dana Budeanu e o altă viitoare babă ursuză pe care n-o să vrea nimeni s-o vadă, cei nevoiți având obligații de tot felul. Așa cum este ea azi să nu ne mirăm dacă pensia o s-o găsească într-o stare deplorabilă. O căzătură fizică, mentală și emoțională.

Dana Budeanu pare un om atât de nefericit încât nu m-aș mira să spună (pentru atenție) și baliverne antivacciniste, faptul că planeta e plată și că Elvis e cu Ceaușescu pe Atlantida.

Personal n-aș vrea să mă întâlnesc cu Dana Budeanu pe stradă. Că nu reușesc s-o citesc. Nu-mi dau seama dacă-i voinică pe net și în realitate se ascunde sub statut și bani, ori (varianta cu mult mai odioasă) e o smardoaică lipsită de finețe. O cocalară.

Acestea fiind zise, să ne fie milă de ea. Că pare un om tulburat, trist, neîmplinit și urât. S-o umpleți de toate cele e risipă… Ba chiar cred că-i alimentați starea.

Dacă o cunoașteți personal eu zic s-o luați în grijă. Are nevoie de cineva care s-o ajute, s-o liniștească și s-o lase fără internet o perioadă. La naiba, pare atât de tragică situația încât nu sună rău nici 6 luni la mânăstire.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.