PF Daniel demisionează: „Salariul de doar 13.706 pe lună e inacceptabil!”

Update: salariul tocmai a ajuns la 14.727! Sigur va continua să crească…

Noua lege a salarizării a produs o reacție neașteptată. PreaFericitul Daniel a declarat că se gândește să demisioneze după ce a aflat că salariul lui va scădea la infima sumă de 13.706 lei/lună. Acesta a declarat că de banii ăștia nici măcar nu se ridică din patul lui cu baldachin. „Fără 20.000 pe lună nici nu-mi calc sutana”.

Îl înțelegem. Cu un salariu atât de mic, de aproximativ 3.000 de euro, nu-ți poți permite nici măcar trei sutane cu fir de aur, câteva bling-bling-uri frumoase cu Fecioara, și de mașini ce să mai vorbesc.

Vă dați seama câte luni trebuie să mănânce anafură bietul Daniel ca să-și permită un BMW sau Audi? Că n-o să urci în Logan sau Cielo având pe umeri povara creștină a neamului ăsta blestemat și cotropit de tot felul de nenorociți și nenorociri.

Cu toate astea să nu-i plângem de milă lui Daniel. Cu CV-ul lui se bat nume grele pe el. Coca-Cola trage de ani de zile să-l angajeze ca șef, Pepsi doar visează la așa ceva și Nestle a promis că-l îngroapă-n cereale și lapte praf dacă vine măcar 6 luni să-i învețe cum să-și fidelizeze clienții până la nivelul la care babele să pupe batoanele de KitKat, tinerii să meargă în genunchi pentru o cutie de Nesquik și pe 25 decembrie să se sărbătorească ziua lui Iisus și a celor trei Maggi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.