Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Pentru bărbații supărați pe femeile materialiste

Vă înțeleg perfect durerea.

Femeile-s nasoale. Îngrozitoare că nu vor să le plimbați romantic cu metroul, ori să le țineți strâns în brațe într-o garsonieră de la periferie.

Încă mai vor stabilitatea aia specifică trăitului în peșteri, de parcă noi astăzi mai locuim în scobituri de stâncă. Să le spună cineva acestor ființe că suntem în 2018 și conviețuim civilizat în cuburi cu ferestre, decorate ca-n reviste prinse la clanță și pentru care se plătește până la 30 de ani.

Deci nu mai suntem sălbatici.

Pentru unele femei glandele Bartolin, alea responsabile cu umezirea vaginală, nu se declanșează dacă nu te dai jos dintr-o mașină. Dacă descălecarea e de pe o mârțoagă de firmă o să-i dai domniței în chiloți ce le dă Dumnezeu multor moldoveni primăvara. Inundații.

Așa-s ele. Încă vor un mascul pe cal mare și puternic, plecat să răpună ASAP un animal fioros. Una nu apreciază o dublă validare în autobuz, un abonament full la metrou, ori o franzelă de 1 leu cu parizer.

Conform unei statistici nerealizate, majoritatea celor care se plâng că femeile-s materialiste n-au nici piele sub unghii. Nu prea au ce să le ofere domnițelor în care vor să-și bage sprijinul la bătrânețe, dar se mulțumesc să le numească „materialiste” pentru că una nu apreciază inteligența/carisma/boemia/postul negru.

Mulți au tot felul de cerințe de la femei, dorind să compenseze lipsurile lor cu nimic palpabil. Ea trebuie să fie perfectă și-n pat, și-n bucătărie, și-n societate. El să fie.

Una n-ar spune „sunt ruptă-n gură de foame, am ciorapii rupți în coate și-mi plouă prin carton. Ce aș vrea un băiat care să-mi spună poezii!”. Materialiste.

Una n-ar zice „caut să fac un copil cu un bărbat care să mă facă să râd pe mine și pe cel mic în zilele când n-avem ce să punem pe farfurie”. Materialiste.

Bine, majoritatea celor supărați pe „materialiste” se leagă și de exemplele extreme. Și generalizează. Dacă au citit în vreo revistă cu hârtie lucioasă că vreo leșinată nu respiră lângă un bărbat fără 5.000 de coco e semn că toate-s așa. Complet neadevărat. Unele-s mai fraiere și respiră lângă un bărbat pe banii lor. Egalitatea pare cea mai sănătoasă, dar e la fel de greu de obținut precum paritatea leu-euro.

Dacă luăm în considerare teoria că suntem suma alegerilor înseamnă că materialistele din jurul unor bărbați sunt semn de opulență proastă (din partea lor) și perpetuum frustrare acceptată.

Acestea fiind zise, sperând că toți bărbații vor avea femei așa cum merită, le doresc celor mai „ghinioniști” una care să spună „ești atât de plictisitor, sărac și monoton încât te vreau aici, pe linoleum!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.