Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Paul Walker și Eminescu au murit de “nemurire”

Pentru cine nu știe cine e Paul Walker, pentru că de Eminescu nici nu mai vorbesc, e actorul care s-a făcut remarcat în franciza 2Fast 2Furious. După umilele mele gusturi cinematografice o porcărie cu titiuri, viteză și fete cu suflet mare și IQ așijderea, dar cine-s eu…

Și Paul Walker a murit acum ceva timp, ironic, într-un accident auto.

Se afla într-o mașină care circula cu 150 km/h prin Los Angeles, șoferul a pierdut controlul volanului și mașina a ajuns într-un… mai contează povestea? Putea să ajungă și-ntr-o gaură neagră. Când ai 150 km/h apar numeroase posibilități prin care să mori. Și nu, n-o să vorbim despre cum cred că eu că-i mai bine să conduci încet și alte platitudini.

guta 2

Lucrul cu adevărat interesant este că fiica lui Paul Walker (16 ani) a dat în judecată compania Porsche pentru că s-au zgârcit și n-au instalat mai multe elemente de siguranță în mașină. Acum, puștoaica are 16 ani, dar adulții care stau pe lângă ea și îi suflă-n strună cu privire la această inițiativă sunt mult mai imaturi. Serios.

De ce elemente de siguranță ai nevoie ca să rămâi teafăr și nevătămat când mergi cu 150 km/h prin oraș?

Cât de bună să fie centura de siguranță dacă în momentul impactului forța exercitată îți zdrobește coastele și pelvisul? Airbag-uri din puf de gâscă și tot nu ieși fără descarcerare dintr-o mașină care circulă cu 150 km/h prin oraș și se izbește de ceva. Și e Porsche pentru numele lui Big Bang. Nimeni nu-și cumpără Porsche din motive de siguranță. E ca și cum ai merge la prostituate pentru că vrei să-ți cauți o femeie “de casă”.

Acestea fiind zise, Paul Walker a murit de viteză. Da, poate că erau cauciucurile răscoapte, portbagajul scârțâia din balamale și nu mai mergea semnalul stânga, dar când ai 150 de km/h nu mai contează decât să nu te intersectezi cu un Boeing.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: