Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Părinți și bunici, nu fiți pomanagii

La revoluția din ’89, n-ați fost pomanagii. Vă dădea Cel Mai Iubit 100 de lei în plus să n-aveți pe ce să-i cheltuiți și n-ați acceptat. Ceva îmi spune că și dacă vă dădea 1.000 în plus, un Oltcit și o săptămână de vacanță la Herculane nu acceptați și-l dădeați jos.

Să-l puneți pe Iliescu, dar asta e altă poveste.

Astăzi Dragnea, în fruntea alianței PSD-ALDE, vă promite bani. Tot vreo „100 de lei”. Îi învârte el cumva din buget, PIB, face chetă, se-mprumută de la baroni și faraoni, dar scoate suma aia pe care să o pună pe mesele voastre înainte de Crăciun.

Fără pomeni, că nu sunteți morți.

Eu vă cred că este greu. Sunteți profesori cu salarii mici, medici, bugetari, ori pensionari. Cunosc minim o persoană din aceste grupuri defavorizate de soartă. Cu toate astea, așa cum s-a știut și-n 1989, se poate mai bine. Dacă nu s-a primit suta aia de la Întâiul Cârmaci n-o să ne mânjim acum de la Ultimul Agarici.

O să fiu sincer cu voi: suta asta de la Dragnea n-o să vă scoată din mizerie. O să pară o poleială peste mărunțișul de zi cu zi. Poate o să treceți pe graham în loc de pâine albă și-n loc de vin vărsat o să vă luați ceva „de firmă”. Dar n-o să cunoașteți niciodată luxul ăla. Dacă noi suntem „Generația de Sacrficiu” voi sunteți „Generația Niciodată Lux”. Așa s-a scris istoria pentru 90% dintre voi.

Trist e că nici dacă ați câștiga cu toții la Loto, sau la Extragerea Electorală PSD cum îi mai spun eu, și ați avea milioane de euro în conturi, n-ați știi ce să faceți cu ei. Voi sunteți ultimii supraviețuitori ai dictonului „bani la saltea, că nu se știe…”. Deci nema curaj, nema chef de viață.

Dacă acceptați supta aia de lei de la Dragnea o să credeți că aveți mai mulți bani, dar de fapt o să aveți ura noastră, ura unei generații care o să tragă din nou, o să înceapă iar de la 0. Serios, o să vă urâm. O s-o spunem tare și răspicat: suntem copii de părinți proști, avari, egoiști. Și toată ura noastră o să vă omoare. Toată această karmă o să vă transforme în mumii, uscate și frustrate.

Să vă stea în gât suta aia

Dar dacă o să spuneți „nu” PSD-ului și jegmănelii pe care o fac ei o dată la 4 ani (cum să nu-ți pară dubios așa ceva?), o să muriți cu aprecierea noastră și o să ne asigurăm noi că veți avea o bătrânețe fără lipsuri. E promisiunea generației „care nu mai știe ce e respectul”.

Așa că dacă vă mai trag jivine sindicaliste de mânecă și vă pun să ieșiți în stradă în buza alegerilor, pentru o firimitură pe care n-o s-o mai vedeți după alegeri, nu vă duceți cu turma.

Nu vă mânjiți bătrânețea și nu amanetați viitorul. Altfel prost ăla care vă mai aprinde o lumânare la cimitir și cine vă aduce flori la mormânt. Să se spele pe cap PSD-ul cu voi, noi plecăm.

Sursă foto: Masonia.

Dragnea Dăunează grav sănătății

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.