Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Oracolul Online – 11 – Maria Apostol

Pe Maria Apostol o cunosc și n-o știu. Ne-am cunoscut acum 10 ani la un curs de mentorship în ale jurnalismului. Într-o zi Maria mi-a zis că se caută oameni la radio (RRM Student FM) și mi-a făcut intrarea pe acolo, eu fiind a XII-a. Așa am ajuns la microfon. Maria, mulțumesc!

Între timp, n-am mai vorbit de ani de zile. Să fie vreo 6. A sosit momentul să aflu și eu mai multe despre omul ăsta grozav, modest și liniștit.

  1. Anul ăsta împlinim aproape 10 ani de când ne cunoaștem. Tu îți mai aduci aminte cum ne-am cunoscut?
Ce hal de om sunt daca nu mai țin minte? Am memorie de urs panda. Adică nu mai știu cu ce te-am amenințat ca să mă ții de remorcă :))).

 

 2. Cum te-ai schimbat după 10 ani? Sper că n-ai renunțat la sarcasm și umor…

Să știi că nu te plătesc pentru complimentele astea. Află că lucrez pentru o firmă falimentară. M-am schimbat în 10 ani, normal, nu fi obraznic. Nu puteam să dau mereu vina pe alții pentru miros. Haha. Serios vorbind, schimbarea în cazul meu aterizează foarte des, de multe ori neanunțată, și poate nu mereu plăcută, dar prefer așa, decât să lâncezesc.

 

  1. În presă scrisă, nu? De ce? La radio erai mereu amuzantă și spontană. Și accentul de moldoveancă, o bijuterie.
Phahaha.  Cine te aude chiar te crede. Experiența din radio pe care am acumulat-o ți se datorează ție.  Este extraordinar să stai lângă un om care degaja atâta voie bună și talent. Cred că puteam să trăiesc bine-mersi pe lângă tine, făceai toată treaba. Păcat că s-a prins lumea.

(n.n. – am mai spus că-i modestă)

 

  1. În anul când ne-am cunoscut nu ți-am adus nici un mărțișor de 1 martie. N-am adus la nimeni, așa eram pe atunci – zgârcit. Te-ai supărat și mi-ai aruncat un „era scump ghiocelul, nu?”. După 10 ani a sosit momentul să-mi cer scuze. Cu toate astea, care a fost cel mai neinspirat cadou primit?
     Îți zic ce, dar să și vizualizezi în timp ce citești, ok? Ești pregătit? …. O legătură de ceapă confiată! Acum mi se pare caterincă…

 

5. Când îmi amintesc de tine ajung inevitabil la piesa asta:

Era la tine pe profil când ne-am cunoscut. Ce bijuterii d-astea îmi mai poți recomanda?

Whaaaat?? Asta îmi trebuie dacă nu te-am omorât la timp :))).

 

6. Nu mi-ai spus niciodată ce mâncare-ți place. Că dacă-ți place ciorba de burtă nu cred că mai avem multe de discutat…

Momentul la care îți scriu trăiesc o foame de mare anvergură, și aș putea să scriu feluri de mâncare, 3 zile, fără să mă repet. Daaaar, extrag din marea de prăjeală, ciorbăraie, sarmalaie și fripturaie,  care îmi colcăie acum prin cap, niște ardei umpluți. Da, ardeii umpluți rullz!7. Am văzut că te plimbi prin lume. Germania, Franța, Mogoșoaia… Ce-mi recomanzi ca destinație de vacanță?

Nu fusei în Franța. Dacă Moroeni este lângă Paris, sigur că am fost și pot să spun că este superb și îți recomand.  Am găsit cel puțin interesante Berlin și Amsterdam.

 

  1. Ce faci la bătrânețe? Mai facem site-ul ăla de păreristică, sau sunt prea multe acum?
Păi la bătrânețe facem site-ul, căci atunci vom fi experți în asta.

 

  1. O carte care ți-a plăcut mult de tot?
”Mă numesc roșu”.


10. Știi că-ți datorez intrarea mea în jurnalism și radio. Cum pot să mă revanșez? O pizza? 1 milion de euro? Ce vrei tu, dar îți recomand quatro formaggi.

1. Sunt alergică la brânză, ai scăpat ieftin. 2. Te alinți.

 

11. Ceva amuzant? Orice, o glumă, un video, un meme.

O ilustratie cu starea mea de spirit. Since 86.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.