Numele meu este anxietate și am George Bonea.

O treabă proastă în a convinge copiii că malahia e nașpa

România s-a opus iar educației sexuale în școli (prin senatori PNL, PSD și UDMR). E ca un făcut ca la noi în școli să nu se vorbească de sex. Bine, nici nu-i putem spune „educație sexuală” pentru că sună urât, așa că s-a încercat „educație sanitară”.

Cum, nu știai? Copiii apar când mami și tati se pun în pat și se sanităresc/sanitesc unul în celălalt. Într-o poziție aprobată de BOR, misionărește, nu ca animalele. Asta pentru că cei doi viitori părinți trebuie să se privească în ochi în timp ce se sanitesc și-și recită rugăciuni.

Senatorul PSD Călin Gheorghe Matieș a scris pe Facebook că a fost „o luptă pe viață și pe moarte” pentru a-i proteja pe cei mici de taina masturbării și a homosexualității pe care ONG-urile încearcă să o inoculeze în minți fragede.

Problema mea e că iar suntem blocați într-o jumătate de măsură.

Îi avem pe cei care vor să introducă educația sexuală/sanitară în școli și pe cei care se opun. Cei din urmă câștigă mereu. Dar pentru că primii insistă constant se ajunge la un ping-pong destul de obositor.

Propunerea mea e să se accepte înfrângerea și să facem o anti-educație sexuală/sanitară cum se cuvinte. Dacă nu poți face un lucru bine, mai bine faci un lucru prost bine. O să înțelegi de ce.

Hai să-i învățăm pe copii că masturbarea e înfiorătoare. Că prin masturbare îți crește păr pe splină, buze la subraț și tentacule la perineu.

Ce se poate întâmpla? Se vor masturba (păcătoșii!) și vor observa că nu-i adevărat. Adică încercare și eroare. Și vor demonta singuri, cu mânuțele lor fragede, mitul.

Hai să le spunem că Dumnezeu îi pedepsește cu boli grave dacă fac întrupare fizică înainte de căsătorie. Că-i paște toate formele de cancer dacă nu se abțin.

Ce se poate întâmpla? Vor călca strâmb și vor vedea că-s bine și sănătoși după.

Sarcini nedorite? Asta e cam greu de combătut, dar poate le spunem altfel. „Sarcini dorite, dar nu de cei care au inițiat păcatul trupesc”. Mai bine, nu? Copiii apăruți prin amor păcătos sunt doriți de Dumnezeu. Că dacă el nu-i voia nu se nășteau, nu? „Copii doriți în ani de liceu”.

Poate părea un ocol, o strategie aproape aiuristică, dar de ce să nu încercăm și așa? Care-i pierderea?

Așa să facem. Când mai vedeți adolescenți că se țin de mână, ori că se sărută (văleu!), să urlați la ei: „VĂ VEDE DUMNEZEU!”. Pentru că Dumnezeu n-are nevoie de dark-web pentru așa ceva.

4 răspunsuri

  1. Acum cateva zile am vazut pe Facebook un video in care o studenta nu stia ce este „Papanicolau”. Comebtariile pline de analfabetism si injuraturi, jigniri la adresa ei pentru ca nu stie ce e deci ea nu e femeie. Interesant cum ne opunem educatiei sexuala si apoi radem si judecam cand cineva nu o are.

  2. „Râdem,glumim,futem,platim”valabil pentru cand mergi la curve,sarcini nedorite,aventuri de-o noapte,adulter,BTS etc…😂😂😂

  3. Oricum, din ce-mi aduc aminte de pe la gramatică, cred că exprimarea corectă este „Doamnele ajută” și nu „Doamne ajută”.

    Atât s-a putut, George.
    Rămâne la părinți jobul acesta.
    Eu le-am explicat încă de pe la 5-6 ani și gata, nicio panică, nicio nedumerire etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.