Georgeisme
Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Oare ce cafea bea George Clooney?

Prima oară l-am remarcat pe George Clooney savurând o cafea într-un poster uriaș pe un bloc din București. L-am privit vreo lună de zile cum bea galeș din ceșcuța mica pe care scrie Nespresso.

Mi-am zis: „fantastic domnule! Un actor atât de mare, atât de bogat, bea o cafea atât de obișnuită!”. Nu-mi venea să cred.

Apoi am văzut că reclama devine sufocantă. Oriunde merg îl văd pe Georgică savurând cafeaua asta cu iz pretențios de hypermarket de cartier. Și am început să-mi pun întrebări: oare e adevărat? Oare să fie asta cafeaua preferată de un actor care face milioane de dolari anual?

Nu cumva George Clooney bea cafea d-aia scumpă din boabe mâncate de maimuțe cu fundul roșu, defecate, spălate cu apă Evian, șterse cu o cârpă din mătase cusută de măicuțe virgine din Tibet și măcinate sub câlcâiele fine și parfumate ale unor chinezoaice tinere? Oare?

Vreți să-mi spuneți, prin reclame, că George Clooney bea Nespresso în fiecare dimineață, apoi ronțăie un Făgăraș și pleacă la filmări într-un Logan?

Dacă-i pe așa înseamnă că Iglesias jr. chiar aleargă după femei pe stradă pentru un Lays. Eu credeam că-i doar o reclamă proastă, dar poftim, nu-i așa. Și Messi bea Pepsi, nu apă, iar Cristiano Ronaldo mănâncă zilnic la KFC.

Da domnule, nu-i publicitate ci realitate.

Clooney, când te văd într-o reclamă la Bucegi? Știu că ei n-au bani să te plătească, dar tu o faci de drag, fiind client, nu?

4 răspunsuri

  1. Si de unde aluzia dintre Nespresso si alte produse romanesti (Fagaras, Logan, Bucegi) ?? Mii de tone de afise cu celebritati facand reclame strainilor zac in Romania pe strazi/ fatade, mai nou si „energia neagra” a lui Mike Tyson.

  2. In cazul Nespresso nu e o chestie exclusiv relationata cu banii sau cu brandul cafelei in sine.
    George e prieten bun cu proprietarul brandului Nespresso si de asta a acceptat sa filmeze reclamele respective si mai ales sa-si puna la bataie in doua dintre ele vila de pe lacul Como.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.