Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Moda-i o prostie. A, și-ți dau două bilete la Zoolander 2!

Înainte să te trimit la filmul în care moare Justin Bieber, vreau să te plictisesc puțin cu părerile mele despre modă. Păreri ale unui simplu om care se îmbracă urmând trei reguli simple:

  1. Nu pute;
  2. Nu ofensează pe nimeni (exceptând cazurile când ce port îi ofensează pe homofobi, rasiști, sexiști, xenofobi, antisemiți. E amuzant să-i ofensezi pe ei);
  3. Nu pute ATÂT de rău;

Revenind, consider că de-a lungul timpului moda a fost mereu ridicolă, prostească și de multe ori repetitivă. Pantalonii s-au purtat mereu pe picioare, tricouri sus, etc. N-a revoluționat nimeni domeniul până-n punctul în care să… își pună o geantă în cap. A, pardon.

61756733

Unde mai pui că întotdeauna a apărut ceva îndeajuns de tâmpit încât oamenii să-l poarte.

Evident, nu de capul lor. Un inventator de țoale a plătit/convins o persoană influentă să poarte mizeria respectivă și așa au ajuns bărbații să poate cămăși cu jabou, pantaloni evazați, șlapi oriunde și femeile să se acopere cu bluze-mileu sau fuste scurte cu paiete și sclipici.

Unde mai pui că, fiind repetitivă, ajungi la paradoxuri precum: acum patru ani era un must printre femei să porți cizme d-alea înalte de muschetar. Toamnă, vară, iarnă, primăvară, n-aveai d-alea erai a mai proastă din hipermarket sau club. Apoi moda asta a dispărut și a apărut un alt „hit vestimentar”. Dacă îți făceai apariția undeva cu cizme muschetărești nu dădea nimeni nici măcar o l*bă pe tine. „Țărancă retrogradă ce ești! Un’ te crezi fă? În acum doi ani?”. Ghici ce? Anul ăsta văd că iar revina moda lui Athos, Porthos și Aramis.

Și evident că designerii fac purcoaie de bani, ba se mai lipesc marafeți și de păreriștii ăia care nu dorm noaptea de grija faptului că nu știu eu că anul ăsta nu se poartă culorile aprinse sau chiloții pe deasupra.


Acestea fiind zise, pentru cine n-a văzut Zoolander, e o caterincă fashionistă care beștelește o întreagă industrie de țâfnoși izmenari.

Acum apare partea a II-a și eu am două bilete (cu bunăvoința Ro Image Film Distribution) la avanpremieră ca să vezi primul ce se poartă-n materie de caterincă pe cat walk.

Filmul e miercuri, 10 februarie, ora 19, la Afi Cotroceni.

Ca să câștigi cele două bilete trebuie să răspunzi cu umor la următoarea întrebare:

Ce trend vestimentar ai vrea să revină?

Poți răspunde cu text, imagini sau video. Ăl mai amuzant răspuns câștigă.

Voi anunța câștigătorul marți dimineață.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.