Mike Tyson o să-i muște pe senatori de… urechi

Mike Tyson a venit în România pentru a promova un cico d-ăla energizant și sănătos de-ți face inima să stea după două doze. N-are taurină ci boxerurină. E loc pe piața românească de energizante, mai ales că nimeni n-a forțat limitele în adevăratul sens al cuvântului.E jenand să n-avem un brand care să scoată pe piață energizantul la PET, la bidon de 5 litri, ori tartinabil. E o stagnare jenantă în domeniu.

Tot astăzi, Mike Tyson a fost invitat să participe la ședința senatorilor. Probabil și-a dorit el să vadă oameni care se lovesc singuri, sau cum să-ți dai KO prin lene și lovituri la bun simț.

Cu toate astea, pe lângă succesele din box, Tyson e cunoscut și pentru faptul că a mușcat urechea unui alt boxer. În ring. Acum, să nu-i muște pe senatori de urechi, pentru că oricum sunt surzi la vocea rațiunii. Dar ar putea să-i muște de unde-i doare de alegători. Și apoi să dezinfecteze rana cu sucul ăla produs cu sudoarea lui.

Mulțumim Mișule.

Dac-o faci p-asta promit să beau o gură de cico d-ăla de spui tu că te face să rupi hainele de pe tine, să lovești cu pumnul, să câștigi niște trofee, să-ți faci un tatuaj oribil pe față, să violezi o femeie, să faci trei ani de închisoare și apoi să-ți faci un bijniss cu sloganul „sex energy”.

Abona-te-ai că nu-i pe bani!

[subscribe2]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.