Mihai Trăistariu, sau de ce să-ți pui întrebări când fii-tu vorbește subțire

Pentru cine nu știe cine-i Trăistariu… de când te-ai mutat în România?

Trăistariu e vechi pe acest pământ, putem spune că-i de când Valahia. Apoi a urmat o carieră solo, un Eurovision reușit, ca acum să umple netul și tabloidele cu poze în care se chiloțărește. Pentru că e imaginea unor chiloți. Chiar sună bine: “Salut, sunt Mihai Trăistariu și-s fața unor chiloți”. Deci dacă-ți intră slipul în fund la plajă poți să spui “te rog să mă scuzi puțin să-mi scot trăistarii din…”.

traist

Mihai Trăistariu are o calitate unică.

Poate urla mai subțire și mai tare decât orice femeie nervoasă că și-a rupt manichiura-ntr-un bărbat bețiv, nesimțit și care a cheltuit toți banii la păcănele. El așa s-a remarcat. În trupa Valahia erau trei: Costi Ioniță (proto-manelistul), raperul (raperul) și Mihai (ăla cu vocea subțire, ca strâns de banana pe care o furase Ana). Și dacă-n mod normal o astfel de voce zace la Operă, Mișu a demonstrat că poate s-o ardă comercial. Așa că a cântat până a scos un loc istoric la Eurovision și succes masiv în Grecia. Dar știți ce se spune despre greci și bărbații cu voce subțire, nu? Că-s în faliment.

Acum să nu credeți că am o problemă cu Trăistariu, mai ales că-i iute de mânie și se ceartă cu oricine îl beștelește puțin, ba chiar amenință cu procese. Pur și simplu vreau să mă adresez părinților care au băieței cu voce subțire. E posibil să fie ceva acolo ce nu vedeți. Și e perfect ok, serios. Mă știți, sunt ok și cu căsătoria, dar e important să știți că există această posibilitate. Și dacă n-aveți mai devreme o discuție cu el despre asta cine știe la ce se ajunge.

Poate peste ani îl frustrează ceva și ajunge să tragă de fiare și să fie foarte ostentativ cu privire la asta.

Adică-și va poza mușchii mai des decât își pozează o pițipoancă buzele. Să nu mai spun că-i posibil să ajungă imaginea unor budigăi. Și asta nu-i ceva rău, Big Bang ferește, dar una e să te pozezi ca un domn în chiloți, și alta ca un băjețaș pe plajă care vrea “să face invidioși pă fraerii care na-re ei bani de chiloții mei și nu e bărbați k mine”.

trais 3

În altă ordine de idei, Trăistariule, ai fii o alarmă de război minunată. Te-aș pune pe blocuri să te uiți de bombe și să ne anunți când vin rușii. În chiloți.

P.S. – conform DEX, există verbul „a trăistării – a avea o voce subțire și o dorință puternică de a demonstra că ești bărbat, indiferent de împrejurări și modalitate„.

P.S. 2 – Toate pozele sunt de pe pagina de Facebook ale lui Mihai Trăistariu. Să nu credeți că am luat pozele de pe pagina surorii gemene a lui Radu Mazăre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.