Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Mă fac trainer de minți, coacher, speaker…

  Într-o țară în care sute de mii de oameni stau în frig și-n picioare pentru a pupa cadavre, prost e ăla care nu se descurcă.

În ultima perioadă mi-au răsărit în față tot felul de antrenori de suflete, mambo jambiști, truisme-telleri. Persoane care mănâncă o pâine foarte bună spunând bălării unor oameni care-s la limită, dar nu-s capabili să apeleze la profesioniști.

Până la urmă, de ce să te duci la psiholog? Vrei să spună mă-ta că ești nebun? Sună și aiurea să spui prietenilor că mergi la psiholog. Eventual o dai de gard spunând „terapeut”, dar când înlocuiești astea cu „life strategist” ești pe alt făgaș.

Ești neboon! Georgel se duce la life strategist și are sesiuni de spiritual coaching!”, își vor spune toți prietenii tăi, invidioși.

Că astfel de escroci există nu-i o minune. Că te „repară” cu îngeri, masaje sub piele, vorbe de duh și truisme nu mă miră. Suntem și o specie credulă, e păcat. Se uită și câinii la noi și râd: „noi ne mirosim fundurile, dar nu ni le lingem!”.

Așa că mă fac și eu coacher d-ăsta.

Am răsfoit niscaiva broșuri despre Freud, Jung și alții. Am prins din zbor niște termeni care-mi conferă o aură interesantă. Ba chiar am fost și la terapie (d-aia profi) și am mai memorat niște chestii. Te coach-uiesc de n-ai văzut. O să te aburesc cu zâmbetul pe buze. Zâmbesc pentru a-ți lăsa impresia că-s sigur pe ce spun.

Te-a părăsit femeia și ești depri? Dă un telefon și-ți spun stereotipuri despre femei, chestii despre suflet și emoții.

Ai un loc de muncă de rahat și ești nefericit? Sună și în 10 pași cu 10 truisme te fac să-ți dai demisia și să-ți urmezi visul de a vinde aer în borcane, muritorule de foame.

Ești supi, obo, nefu, nefe? Apelează cu încredere. Am cele mai bune fraze generaliste, cele mai proaspete afirmații Barnum, mulate perfect pe profilul tău, suferindule!

Știu că treci printr-o perioadă grea. Te pot ajuta. Sunt specializat în mental guidance.

Ai încredere. Și ai bani cash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.