Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Iohannis, criminalule! Câte incendii o să mai provoci?

Probabil știți deja că Iohannis a pus la cale (și) focul din clubul Bamboo. Pe camerele de supraveghere din zonă se vede clar cum un bărbat înalt trece prin zona de unde a izbucnit incendiul.

Bărbat? Înalt? Klaus!

Știm deja, din surse sigure precum Victor Ponta, că Iohannis a fost și-n spatele evenimentului din clubul Colectiv. Nimeni nu mai poate nega adevărul! Iohannis, care e și evreu după cum bine ne spunea Gheorghe Funar acum ceva timp, a plănuit toate aceste crime pentru a destabiliza România.

Dar nu știm multe alte informații importante pe care Iohannis le-a ascuns de oameni din dorința de a rămâne la putere.

Iohannis este un piroman istoric.

Mai țineți minte când a ars Hanul lui Manuc? În anul 1847? Vă amintiți, nu? În acea zi fatidică de 23 martie 1847 a ars un sfert din București și mii de români au protestat pe străzile orașului. Poate părea o nebunie, dar cele mai bune surse din PSD au confirmat că Iohannis a pus la cale acel incident pentru a-l înlătura pe Gheorghe Bibescu de la conducerea Țării Românești.

Ha ha! Credeai că n-o să afle nimeni, nu-i așa? Cât sperai să mai poți ascunde adevărul?

Iohannis, data de 19 iulie 1827 îți spune ceva? Erai cumva „în trecere” prin Iași? Nu mai e nevoie să vă reamintesc faptul că-n aceea zi a avut loc cel mai mare incendiu din istoria Iașiului. Și da, Prințul Nicolae Șuțu a consemnat totul: „Stând dinaintea unei ferești, zării o lungă și groasă coloană de fum… ardea totul până la Curtea Domnească. Și lumea urla <<Iohannis! Iohannis!>>”.

Tot pentru destabilizare politică. 32 de ani mai târziu urmând s24ă fie Mica Unire și știți ce s-a întâmplat după cu Iașiul…

Cele mai recente informații ajung până în anul 1241 când hoardele mongole incendiază Alba-Iulia, dar se știe că din Sibiu până în Alba-Iulia se ajunge mai repede. Așa că Iohannis a ajuns în oraș, a dat foc, apoi au venit mongolii în concediu și s-au trezit vinovați!

Rușine Iohannis! Și vezi că știm și povestea cu Nero și Roma… bănuim că ești implicat și-n povestea aia…

2 răspunsuri

  1. Da, Iohannis a fost cand imi pupa Dragnea picioarele ca sa-l gratiez. Nenorocitul de neamt si-a facut de cap cat am fost eu ocupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.