Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Incredibil interviu cu brâul Maicii Domnului

Poate părea șocant, dar tocmai am făcut un interviu cu Brâul Maicii Domnului. Știu că nu vă vine să credeți, nici mie, dar am reușit. Cum? Pur și simplu. O minune. Să vedem ce ne transmite cea mai importantă haină a ortodoxiei.

Sursă foto: Ziarul Lumina.

Sunteți cu adevărat adevăratul brâu al mamei lui Iisus?

Da. Poate părea total neverosimil, dar eu sunt. Țesut din mâna Mariei, fecioara. Am și o etichetă care poate atesta asta. Să nu credeți prostiile celor care spun că-s făcut prin India sau Bangladesh, de copii. Nu-s Nike.

Cum a început totul?

Maria Hristos (așa îi mai spuneau unii) avea niște păr de cămilă. În anul ăla se purtau brâiele. Cu un an înainte fusese moda UGG-urilor, apoi a venit moda brâului și în anul următor a reapărut treaba cu poncho-urile.

Așa că Maria m-a făcut pe mine. Nu vreau să mă laud, dar a rupt gura târgului. Peste tot se vorbea de mine. O opreau alte femei pe stradă s-o întrebe de unde mă are. Se întristau când auzeau că-s hand-made. Adevărul că nu mă comparam cu brâurile de la Zara. Alea erau niște cârpe.

Și apoi?

După ce Maria a plecat la tipul cu care l-a făcut pe Iisus eu am ajuns la Toma. Apostolul, nu comediantul. Avantajul e că-s și un brâu unisex.

Apoi Toma s-a plictisit de mine. Nici nu prea se mai purta brâul de cămilă. Apăruse moda brâului din oaie dacică. Mna… trenduri. Într-un final am ajuns într-o raclă.

Cum e viața-n raclă?

Nu mă plâng. Spre deosebire de alte moaște eu o duc binișor. Mă mai plimb, mai fac ceva turnee. În Voluntari ajung anual. Sunt pentru Voluntari ce e trupa Scorpions pentru România. Vin oamenii, ne pupăm, le ascult problemele, lasă și ei un bănuț acolo și trecem mai departe. Ei săracii se așteaptă la tot felul de minuni, dar ce să fac… sunt un simplu obiect vestimentar.

Dar faima?

E cu dus și întors cu faima asta. Tu ai vrea să vină toți bătrânii la tine să te pupe și să-și frece lenjeria de tine crezând că-i ferești de boli? E oribil! Dar eu sunt bine. Parascheva și Basarabov sunt înnebuniți. Ei au un contract nașpa cu BOR-ul și-s scoși la pupat zile întregi. Zeci de mii de guri… oribil. Între noi moaștele avem și o glumă despre evenimentele astea. Le spunem „moaște-gang-bang”.

Cum e cu asocierea dintre politică și dumneavoastră?

O să fiu sincer. Eu sunt asociat cu ortodoxismul. Eu cu ei am semnat. Acum ce vină am dacă ei au și contract cu politicieni? Vă dați seama că nu-mi place să mă asociez cu toți pandelii și firele, dar n-am de ales. Ce pot face? Să mă deșir dacă-mi dau seama! Când mă pupa Firea și Pandele le spun să-mi lingă tivul, dar se fac că n-aud…

Aveți vreun mesaj pentru România?

Da. Vedeți că Maria avea și niște ciorapi. Să vă-nchinați și la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.