Găsim o femeie pentru Vasile?

Am descoperit pe internet un clip foarte interesant cu un anume Vasile Danci, un bărbat din România care-și caută o soție. Acesta și-a prezentat „modesta” listă de doleanțe și îmi e greu să cred că nu găsește în toată țara o femeie care să-l satisfacă 100%.

 1. Să aibă frică de Dumnezeu

Păi ce femeie întreagă la cap n-are frică de Dumnezeu? Și nu că vreau eu să-i dau sfaturi de agățat lui Vasile, că nu-s în măsură, dar pentru o viață fericită „femeie bună” și „frică” tre` să fie pleonasm. Mă-nțelegi?

 1. Să mă iubească

Altfel e doar căsnicie și n-are rost.

 1. Să fie tânără

Ceva proaspăt în intervalul 18 – 18 jumate. Fără E-uri, fără conservanți. Să fie atât de tânără încât să plângă și Cristian Boureanu de invidie.

 1. Să fie frumoasă

Vasile, dar se poate? La cât ești de frumos e ca naiba să apari în piață de mână cu una care nu-i cel puțin Miss Univers.

 1. Să fie sănătoasă

Îi facem toate testele. ITP, RAR, tot!

 1. Să nu mă înșele cu alți bărbați

Cu femei se poate? Trebuie să te asiguri că-n ziua de azi homosexualismul se transmite. Dacă ți-a văzut femeia doi gay pe stradă nu-ți mai vine acasă.

 1. Să fie fată mare, adică virgină

Pentru că ești simpatic se rezolvă cu ambele. Și mare și virgină. Oricum, de multe ori astea două opțiuni vin la pachet.

 1. Să mă facă fericit

Nu e ca și cum are altă treabă.

 1. Să aibă carnet de conducere categoria B

Și să fie luat pe bune, nu cu bani. Să știe fata să facă o parcare, să semnalizeze din timp, să dea prioritate la pietoni. Că le știu eu p-astea care au luat carnetul pe banii părinților. Nu faci casă cu ele.

 1. Să știe să facă de mâncare bine

Păi degeaba conduce până la magazin și înapoi dacă nu știe să gătească de nivelul Master Chef. Vorba aia, „femeia care nu știe să gătească e ca berea fără ciroză”.

 1. Să-mi spele hainele la mașina de spălat

Vasile, te-ai înmuiat la faza asta. Cum la mașina de spălat? O femeie care iubește se trezește devreme și spală hainele la râu. Astea leneșe bagă în mașină, apasă pe buton și apoi te înșală cu alți bărbați. Nu-i combinație. Eu zic să te mai gândești la asta.

 1. Să fie bună la pat

Femeia asta trebuie să știe să facă în pat ce n-a văzut Vasile nici în filme. Să facă amor atât de bine încât să aibă orgasm doar intrând sub plapumă cu Vasile. Și apoi să facă patul, evident.

 1. Să știe că eu, ca bărbat, sunt capul, iar ea, ca femeie, este trupul

Tocmai d-aia se spune că „familia de la cap se împute”. Nu?

 1. Să-mi facă mulți copii

Vasile, poate n-ai auzit, dar femeile din ziua de azi vin cu o setare. Imediat lângă prepuțul clitoridian au un mâner de care învârți în funcție de câți copii vrei.

 1. Să fie creștin-ortodoxă

Am stabilit asta de când am zis că are frică de Dumnezeu. Vasile, femeia asta a ta o să fie la biserică non-stop. Exceptând când nu e cu tine în pat să-ți ofere iubire sălbatică și în bucătărie să-ți gătească.

 1. Să mă odihnească

P-asta n-o înțeleg. Probabil e ceva ce fac bărbații adevărați.

 1. Să mă accepte așa cum sunt

Cum faci și tu cu ea, firește.

 1. Să mă ajute în viață

Săraca, o să aibă ceva ajutor de dat.

 1. Să nu-mi ceară bani

Cât să-i mai dai și tu, că om ești! Oricum ești cel mai prețios lucru pentru ea.

Cele de mai sus, din păcate, sunt cerințele unui bărbat care dincolo de toate glumele are evidente lacune. Dar dacă am face un sondaj național am vedea că în mulți români zace puțin (sau mai mult) Vasile. Ba chiar poți face acest test: dacă bifezi cel puțin 7 din cerințele lui Vasile ești un „Vasile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.